Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Γιουβέντους για Σισέ;

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με τις επιδόσεις του στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάλλος διεθνής στράικερ, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Γιουβέντους να είναι μία εξ αυτών, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
Η απόκτηση του Λούκα Τόνι για την αντικατάσταση του Κουαλιαρέλα που τραυματίστηκε, αποδείχτηκε... ατυχής έμπνευση για τη Γιουβέντους καθώς ο υψηλόσωμος ιταλός στράικερ χτύπησε και θα μείνει επίσης εκτός δράσης.

Κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να στραφούν σε νέες λύσεις για την επιθετική τους γραμμή, με την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ να είναι μία από αυτές που εξετάζεται.

Ο 29χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν φαίνεται να βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με τα όσα -αγωνιστικά και διοικητικά- ταλανίζουν το σύλλογο, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του, έστω κι αν προς το παρόν δηλώνει πιστός στους πράσινους.

Οσο για τη Μεγάλη Κυρία, σύμφωνα με την ιταλική Corriere dello Sport, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση δανεισμού ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς, δίνοντας από τώρα ένα ποσό στην ελληνική ομάδα. Ολα αυτά σε επίπεδο φημών βέβαια, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν επιβεβαιώνει το θέμα.

Το σίγουρο είναι πάντως πως και ο Παναθηναϊκός, που έχει μεγάλο πρόβλημα ευρωστίας, αλλά και ο Σισέ που θέλει το κάτι παραπάνω, θα εξέταζαν πολύ σοβαρά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος των Μπιανκονέρι.

ΠΗΓΗ: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ