Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

"Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα!"

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή με μία αγωνιστική αποκλεισμού έδρας και 80.000 ευρώ πρόστιμο, οι οργανωμένοι του Δικεφάλου του Βορρά με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο να γεμίσει την Τούμπα, στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, επιρρίπτει σαφείς ευθύνες και στην αστυνομία, για τα όσα συνέταξε στην έκθεσή της για τα επεισόδια στο Βόλο. ...
Οσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου από νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα.

Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω από τη Τούμπα. Οποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιούται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ".

ΠΗΓΗ: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ