Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Διαγωνισμός Φωτογραφίας 'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012'


Όσο πλησιάζει το 2012 τόσο θα εντείνονται οι δράσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ένταξης της Θεσσαλονίκης στο ελληνικό κράτος.
Με αυτή την αφορμή το βιβλιοπωλείο Ιανός διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας για ερασιτέχνες φωτογράφους με φωτογραφίες που αντανακλούν το πνεύμα της πόλης.
Όλες τις πληροφορίες καθώς και τις φωτογραφίες που έχουν ήδη κατατεθεί στον διαγωνισμό μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
Η πλήρης ανακοίνωση από τον Ιανό για τον διαγωνισμό είναι ως εξής :
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012′
Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της Θεσσαλονίκης ο ΙΑΝΟS διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο ‘Θεσσαλονίκη 2012′ και καλεί ερασιτέχνες φωτογράφους να συμμετέχουν, με φωτογραφίες που αντανακλούν το πνεύμα της πόλης.
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων για την Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, με κορύφωση το 2012. Είναι ανοικτός σε όλους και η ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από το κοινό, μέσα από διαδικασία online ψηφοφορίας.
Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει τις αγαπημένες του φωτογραφίες στο site του διαγωνισμού www.photo2012.gr. Οι 100 επικρατέστερες από την ψηφοφορία θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή, η οποία θα αναδείξει τους 3 νικητές.
Επίσης, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS ενώ παράλληλα θα λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στην gallery IANOS.
Την επιτροπή αποτελούν οι φωτογράφοι: Άρις ΓεωργίουΓιάννης ΖαρζώνηςΠέτρος Νικόλτσος, με ίσο ποσοστό βαρύτητας ο καθένας. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν με βάση τη δημιουργικότητα και την τεχνική τους αρτιότητα.
Ο διαγωνισμός ξεκινά την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 και η τελευταία ημέρα υποβολής συμμετοχών είναι η Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 (δηλώστε συμμετοχή στο site του διαγωνισμού www.photo2012.gr). Από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου θα μπορείτε να ψηφίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες!
ΧορηγόςPHOTOTECH
Χορηγοι επικοινωνίαςSOUL – REPUBLIC 100.3
Βραβεία κριτικής επιτροπής:
1ο: Μία φωτογραφική μηχανή SONY DSLR A 390 18-55mm
2ο: Μία φωτογραφική μηχανή SONY DSLR A 230 18-55mm
3ο: Φωτογραφικές υπηρεσίες αξίας 300€ από τα καταστήματα PHOTOTECH Προσφορά των καταστημάτων « PHOTOTECH »
Βραβείο SOUL: Δημοσίευση portfolio και παρουσίαση της συνολικής δουλειάς, σε τεύχος του 2011.
Βραβείο Republic Radio: Ένα 4ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη για 2 άτομα.”
πηγή thess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ