Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα!!


Μέχρι και ελικόπτερο που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, θα… επιστρατευτεί όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. 
Σε ότι αφορά τις αστυνομικές δυνάμεις, ο αριθμός θα ξεπερνά τα 1.700 άτομα, ενώ το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην συνοδεία της «ερυθρόλευκης» αποστολής με δεδομένο ότι έχει ζητήσει αυξημένη προστασία. Επιπλέον, το βράδυ αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη της Αστυνομίας προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας: 

Περισσότεροι από 1.700 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες που θα μετακινηθούν από την Αθήνα, τμήματα της ομάδας «Δ», με την παρουσία εισαγγελικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, θα εποπτεύσουν και θα δραστηριοποιηθούν στην εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας που έχουν αποφασιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα τάξης ελήφθησαν από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και υπό την εποπτεία του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννη Ραχωβίτσα, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. Σ’ αυτά περιλαμβάνεται και η χρήση ελικοπτέρου που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας τις ώρες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, πρωτεύουσα σημασία έχει η συνοδεία και προώθηση στο γήπεδο της Τούμπας της αποστολής του Ολυμπιακού, από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει σήμερα, δεδομένου και του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας για αυξημένη προστασία. Το πλάνο της συνοδείας της "ερυθρόλευκης" αποστολής, περιλαμβάνει ισχυρή προστασία με αυτοκινούμενη πομπή αστυνομικών οχημάτων και κλείσιμο των κάθετων δρόμων μέχρι το γήπεδο.

Θα υπάρχει «νεκρή ζώνη» σε απόσταση 200 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Τετάρτη ως τις πρώτες απογευματινές ώρες.
πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ