Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις!


Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αφορμή το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, η συζήτηση του οποίου αρχίζει την Τετάρτη 2-2-2011 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία απεργούν Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011, ενώ την Παρασκευή 4 του μηνός θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο αποφάσισαν δύο 24ωρες απεργίες για Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, ενώ την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, ενώ την Παρασκευή οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.
Τέλος, η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο Μετρό κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο, ύστερα από την προσφυγή που κατέθεσε η διοίκηση της ΑΜΕΛ.
πηγή pressgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ