Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Η κυβέρνηση τρέμει μη βγει η Νεολαία στους δρόμους [βίντεο]

Η τηλεόραση του Αλαφούζου είναι η πιο έγκυρη φωνή του ΣΕΒ. (Πώς και δεν έχει εντάξει ακόμα στο δυναμικό του τον Χ. Κώνστα είναι να απορεί κανείς). Αυτό όμως δεν αποκλείει κάποια πράγματα που ακούγονται εκεί να ισχύουν. Όπως εχθές που ακούσαμε (δέστε το βίντεο) την Κατερίνα Ακριβοπούλου –με την ευκαιρία θα μας πει κάποιος αν η κυρία αυτή είναι διορισμένη στο τηλεοπτικό κανάλι της βουλής και λαμβάνει παχυλή αργομισθία όπως γράφτηκε;- να μας αφηγείται τι έλεγε πρόσφατα ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος....

Σύμφωνα λοιπόν με το τσιράκι του Αλαφούζου, κορυφαίος υπουργός δήλωνε ότι: «Οσο είναι μπροστά ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, δεν ανησυχούμε. Όταν θα βγει η νεολαία και οι ομάδες που δεν ποδηγετούνται τότε θα αρχίσουμε να ανησυχούμε».

Και έχει βάση αυτή η διαπίστωση. Ότι δηλαδή το σύστημα έχει στο τσεπάκι του τις ξεπουλημένες ηγεσίες των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενώ δεν θεωρεί επικίνδυνες –για το σύστημα φυσικά- τις μορφές πάλης που ακολουθεί ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Τις θεωρεί «ελέγξιμες».

Ο φόβος τους είναι να μην επαναληφθεί ένας Δεκέμβρης 2008 με τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες. Γ’ αυτό και οι μηχανισμοί του συστήματος παίρνουν ήδη τα μέτρα τους μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο που το αναμένουν. Ας μην τους διαψεύσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ