Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ν. Φωτόπουλος: Κάποιοι δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Φωτόπουλος, μιλώντας στον real fm 97.8 και τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Βασίλη Σκουρή. Στο «μαζί τα φάγαμε» του Θόδωρου Πάγκαλου, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕH απάντησε «πριν ανοίξει το στόμα του ο κ. Πάγκαλος να βουτά τη γλώσσα του στο μυαλό του».
Όπως είπε για τον ίδιο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά άλλοι πρέπει να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν αρμόζει σε ένα κόμμα σοσιαλιστικό...

Στην ερώτηση αν αναφέρεται στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο κ. Φωτόπουλος απάντησε: «Αναφέρομαι σε όλους εκείνους που ψηφίζουν το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο».

Αίσθηση προκάλεσαν τα στοιχεία που παρουσίασε για τα χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και μήνες τώρα παραμένουν στο σκοτάδι, καθώς η εταιρεία έχει προχωρήσει σε διακοπή της παροχής.

Στις 200.000 περιπτώσεις, για τις οποίες εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, οι 100.000 αφορούν νοικοκυριά κι επιχειρήσεις.

Η Blog λέει: Αν και ο Νίκος Φωτόπουλος μας είναι συμπαθής, θα του υπενθυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα. Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπηρετεί λαό και πατρίδα, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το διαλύσετε και να ιδρυθεί νέο κόμμα που να εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη. Αυτό συνέβαινε πάντα στην ιστορία, γιατί να μη συμβεί και τώρα; Εκτός εάν υπάρχει "λόγος" που κάποιοι θέλουν τη συντήρηση - διάσωση του σάπιου και ξεπουλημένου ΠΑΣΟΚ, οπότε πάμε πάσο... Προσέχτε όμως μην σας κυνηγά ο λαός με το... λάσο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ