Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Όταν ο Στρος Καν μας θύμισε το δικτάτορα Παπαδόπουλο! [δείτε τα βίντεο]

Οι σημερινές δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν ήταν ειλικρινείς: Δήλωσε αφοπλιστικά να μην τον πιστεύουμε όταν μας έλεγε ότι τα χειρότερα πέρασαν και συμπλήρωσε, ότι το ΔΝΤ είναι κάτι σαν "γιατρός" που δίνει τα απαραίτητα φάρμακα, τα οποία πρέπει να τα πάρει ο ασθενής ακόμα κι αν δεν του αρέσουν. Επίσης μίλησε για τη συναίνεση που πρέπει να δείξουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο ελληνικός λαός στην πολιτική του ΔΝΤ!
Ωστόσο, όλα αυτά που είπε ο Στρος Καν, περί ασθενούς Ελλάδας και της ανάγκης συναίνεσης, μας θύμισαν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος όταν έκανε το πραξικόπημα του 1967. Στο τότε διάγγελμά του ο δικτάτορας είχε δικαιολογήσει την επέμβαση του στρατού και την κατάλυση του πολιτεύματος ως αναγκαία εξαιτίας της έλλειψης συναίνεσης του πολιτικού κόσμου της χώρας και είχε περιγράψει την Ελλάδα ως έναν "ασθενή που βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης!".
Όπως αντιλαμβάνεστε οι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι. Δείτε τα βίντεο και κρίνετε εάν κάπου υπερβάλλουμε...




Ακούστε τον Γιώργο Παπαδόπουλο να παριστάνει τον "γιατρό" της Ελλάδας, όπως τον παριστάνει τώρα ο Στρος Καν και το ΔΝΤ! Ίδια λόγια, ίδια ρητορική, ίδια νοοτροπία (απλώς ο Στρος Καν είναι λίγο πιο... γλυκούλης):


Ακούστε τον Γιώργο Παπαδόπουλο να μιλά για τη συναίνεση:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πατε καλα ? εχει σχεση ο ανθρωπος που εκανε εργα στην ελλαδα χωρις να αφηση χρεως.!
με αφτους τους κομπογιανιτες του ΣΗΜΕΡΑ ?

Ανώνυμος είπε...

σωτος παναγιωτοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Είστε επικίνδυνα άσχετοι! Ο δικτάτορας έλεγε ότι όποιος κυκλοφορεί στους δρόμους θα πυροβολείται!!!

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ