Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η Ρηγίλλης προκαλεί: "τον Χατζηδάκη έδειραν προβοκάτορες". Προφανώς θέλουν κι άλλο ξύλο!

Η Νέα Δημοκρατία σε ποιον κόσμο ζει; Της λήθης ή της αφασίας; Είναι δυνατόν να νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει "φάει" τη δήθεν αντιμνημονιακή τους στάση και ότι τους συγχώρεσε για τη διάλυση και λεηλασία της χώρας; Αν συνεχίσουν με αυτά τα μυαλά, στο τέλος θα μείνουν όσοι ξέμειναν κάποτε και στην Πολιτική Άνοιξη. Η δε ανακοίνωσή τους, για το λιντσάρισμα του Κωστή Χατζηδάκη, είναι προκλητικότατη. Αναφέρουν οι επικοινωνιακοί (αν)εγκέφαλοι της Ρηγίλλης, ότι:

 «Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος. Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες...

Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

Τι δεν καταλάβατε ρε καθίκια της Δεξιάς; Τι δεν καταλάβατε ρε αλήτες και βγάζετε τέτοιες προκλητικές ανακοινώσεις; Νομίζετε ότι είστε αθώοι ρε χυδαία υποκείμενα; Εσείς που καταλεηλατήσατε τα λεφτά του ελληνικού λαού, μας λέτε ότι τώρα τρώτε ξύλο αδίκως από υπόπτους προβοκάτορες; Συνεχίστε με αυτά τα μυαλά και θα τις αρπάζετε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Κωλόπαιδα! Αντί να ζητήσετε μία συγνώμη από τον ελληνικό λαό, αντί να βγει εκείνος ο χοντρομαλάκας ο Καραμανλής και να απολογηθεί, θέλετε να βγείτε και από πάνω; Αποτυχημένοι καραγκιόζηδες! Εάν οι ΠΑΣΟΚοι φύγουν με ελικόπτερο εσείς νομίζετε ότι θα μείνετε εδώ; Σούργελα σιχαμένα της Δεξιάς, ουστ!

Υ.Γ.
Μήπως την προβοκάτσια την "έστησε" η Ρηγίλλης; Τι δουλειά είχε ο Χατζηδάκης να περάσει μέσα από το εξαγριωμένο πλήθος πεζός με έναν μόνο φρουρό; Δηλαδή οι άλλοι πολιτικοί μαλάκες είναι και κρύβονται; Βλάκες της Ν.Δ., ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δεν είστε ικανοί να στήσετε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:
1. Οργισμένοι Αθηναίοι έλιωσαν στο ξύλο τον Κωστή Χατζηδάκη! [βίντεο]
2. Ο Κωστής Χατζηδάκης μέσα στα αίματα!
3. Προκλητικός ο Πεταλωτής μιλά εξ ονόματος της Δημοκρατίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε καμιά προβοκάτσια! Ο Κωστής Χατζηδάκης πέρασε προκλητικά μέσα από τη διαδήλωση και οι πολίτες τον κυνήγησαν! Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό που μίλησε για ύποπτη προβοκάτσια και πρέπει να μας εξηγήσει τι δουλειά είχε ο βουλευτής της να περάσει μέσα από τη διαδήλωση! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: DOCTV

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΦΩΤΕΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ Ο ''ΕΚΛΕΚΤΟΣ'' ΣΑΣ,ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ??ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

O laos den xehna ti shmainei dexia!
Ta lamogia ths deksias tha trone toso ksilo oso kai oi pasokoi!

Na mas pei o hatzidakis posa lefta efage stin Europaiki Enosi!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η απόδειξη σε βίντεο ότι ο Κωστής Χατζηδάκης προκάλεσε τη διαδήλωση και δεν υπήρξε καμία προβοκάτσια.
Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG411&sms_ss=facebook&at_xt=4d0928fbe263b200%2C1
Άντε γαμηθείτε αλήτες της δεξιάς!!!!

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ