Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η Μαρίνα Τσιντικίδου και η Πέπη Ραγκούση στη λίστα των εμπόρων ναρκωτικών!

Η Μαρίνα Τσιντικίδου, το ψηλόλιγνο όμορφο κορίτσι, που κατέκτησε τις πασαρέλες την δεκαετία του '90, που πήρε τον τίτλο της Star Ελλάς και βρέθηκε ως υποψήφια βουλευτής του Καραμανλή για την Πιερία είναι το γνωστό μοντέλο που ψώνιζε συχνά πυκνά κοκαΐνη από την ομάδα των 9.
Ενδιαφέρον όμως εδώ, έχει και η δημοσιογράφος και παλιά γνώριμη, με μεγάλες επιτυχίες στο συγκρότημα Λαμπράκη, σύμβουλός σήμερα του περιοδικού "Ταχυδρόμος", η Πέπη Ραγκούση...

Μπορεί κάποιοι να μην τη θυμάστε από την δημοσιογραφική της καριέρα, αλλά σίγουρα το επώνυμό της σας παραπέμπει σε γνωστό πολιτικό. Είναι λοιπόν ξαδέρφη του Υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Και μαντέψτε τώρα, με ποιά είναι αδερφή; Την Υφυπουργό Εργασίας, την Άννα Νταλάρα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...
Τέλος, ακούγεται να λέει στις ηχογραφημένες συνομιλίες για την "κακιά" της συνήθεια στους ναρκέμπορους “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”.

Και από άλλο blog η ίδια είδηση:
Αδελφή υφυπουργού της Κυβέρνησης πελάτης στο κύκλωμα με τις Porche
Συγγενής υπουργού της κυβέρνησης είναι η κάτοικος του Παπάγου που ψώνιζε κοκαϊνη από τη συμμορία των "9". Όπως αποκαλύπτει το crimesonair σε συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ, η γυναίκα αυτή φέρεται να εκμυστηρεύεται στον προμηθευτή της πως "είναι πολύ κουρασμένη καθώς εκείνο το απόγευμα ασχολήθηκε με πολλά ρουσφέτια". Η γυναίκα όταν έδινε τηλεφωνικά την παραγγελία, τις δόσεις κοκαϊνης της αποκαλούσε παραπλανητικά ΔΕΚΟ ή λογαριασμούς. Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί αφού δεν ανήκει στη συμμορία που μοίραζε τα ναρκωτικά αλλά ήταν "χρήστης". Στην ίδια λίστα της κοκαίνης περιλαμβάνονται ακόμα πολλά ονόματα της αθηναικής high society καθώς στα πελατολόγια των εμπόρων συμπεριλάμβάνονται πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και του μόντελινγκ ακόμη και μία υποψήφια βουλευτής.
 
 
Το FIMOTRO έχει άλλη άποψη και καταγγέλλει εκβιασμό:
ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ!!!

Αυτό είναι ένα από τα εκβιαστικά δημοσιεύματα ανύπαρκτου σε επισκεψιμότητα ιστολογίου εναντίον των Ραγκούση και Νταλάρα. Η ιντερνετική αλητεία σε όλο της το... μεγαλείο. Έρχονται και άλλα...
Μάλιστα το FIMOTRO "επιτίθεται" εδώ:
1. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

2. ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.!!!


Ωστόσο, το πάντα καλά πληροφορημένο crimesonair αναφέρει στα ρεπορτάζ του:

Βόμβα στην ShowBiz η ατζέντα!
Η συμμορία με την κοκαίνη είχε ως πελάτη μεγάλο όνομα της showbiz η οποία είχε πάρει μέρος σε καλλιστεία ομορφιάς και είχε κερδίσει σημαντικό τίτλο.Απο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών έφτασαν στο μοντέλο το οποίο έκανε τις παραγγελίες της τηλεφωνικά σε μέλος της συμμορίας.Η πανέμορφη γυναίκα δεν έχει συλληφθεί καθώς η πρώτη φάση της μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας αφορούσε την σύλληψη των 9 μελών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία.

Αδελφή υπουργού στην κόκα
Αδελφή γυναίκας-υπουργού της κυβέρνησης είναι η κάτοικος του Παπάγου που ψώνιζε κοκαϊνη από τη συμμορία των "9". Στις συνομιλίες μάλιστα που κατέγραψε η ΕΥΠ η γυναίκα αυτή φέρεται να εκμυστηρεύεται σε συνομηλιτή της πως "είναι πολύ κουρασμένη καθώς εκείνο το απόγευμα ασχολήθηκε με πολλά ρουσφέτια". Η αδελφή της υπουργού μάλιστα όταν έδινε τηλεφωνικά την παραγγελία, τις δόσεις κοκαϊνης της αποκαλούσε ... παραπλανητικά ΔΕΚΟ ή λογαριασμούς. Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί αφού δεν ανήκει στη συμμορία που μοίραζε τα ναρκωτικά αλλά ήταν "χρήστης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ