Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ζητά συναίνεση, εισπράττει «όχι»

Στον αέρα η συνάντηση του Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της περιβόητης συνάντησης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προς αναζήτηση συναίνεσης. Από νωρίς το πρωί, το παρασκήνιο οργίαζε σχετικά με επικείμενο τηλεφώνημα-πρόσκληση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του προέδρου της Ν.Δ...

Η αρνητική στάση, όμως, της Ρηγίλλης φαίνεται ότι «έκαψε» το σχέδιο του Μαξίμου και έτσι ματαιώθηκε, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα και οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον κ. Σαμαρά και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς ήδη έχουν πει «όχι» η Αλέκα Παπαρήγα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Αλέξης Τσίπρας.

Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν έστω και ως σκέψη το ενδεχόμενο συνάντησης Παπακωνσταντίνου-Σαμαρά, αλλά όπως φαίνεται το Μαξίμου έριξε... άδεια για να πιάσει γεμάτα, κατά πώς λέει και ο λαός, και η στάση της Ν.Δ. φαίνεται ότι αποθάρρυνε τα κυβερνητικά στελέχη.

Απομένει να δούμε εάν ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιμείνει στα τετ-α-τετ με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν τη Σύνοδο Κορυφής - ενδεχόμενο που ολοένα και απομακρύνεται.
ΠΗΓΗ: NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ