Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Για μια κάρτα και ένα εισιτήριο



Ουρές σχηματίζονται απο χθές στα μικρά κιόσκια που προμηθεύουν τους πολίτες με τις μηνιαίες κάρτες και τα εισιτήρια για τα Μ.Μ.Μ


Μετά τις αυξήσεις των εισιτηρίων απο το 1€ στο 1.40€ οι πολίτες απελπισμένοι  στήθηκαν με τις ώρες μπροστά απο τα μικρά κιόσκα για να προμηθευτούν τις μηνιαίες κάρτες μιας και η καθημερινή αγορά εισιτηρίων δεν συμφέρει.
Στην ουρά όμως έπρεπε να περιμένει και αυτός ο οποίος ήθελε να προμηθευτεί ένα μόνο εισιτήριο για μια απλή μετάβαση στον προορισμό του.
Μήπως θα έπρεπε να οργανωθούν λίγο στα εκδοτήρια ;
Δεν φτάνει που ταλαιπωρούν τον κόσμο με τις απεργίες, ταλαιπωρούν και όλους αυτούς που έχουν όλη την καλή διάθεση να είναι νομότυποι, ώστε να μην χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ χωρίς εισιτήριο.
Και που να τολμίσεις να χρησιμοποιήσεις Μ.Μ.Μ χωρίς να έχεις εισιτήριο. Σε έναν έλεγχο να πέσεις, θα πρέπει μετά να “σκάσεις” 600€ πρόστιμο στην εφορία.  Πρόστιμα που αυτήν την περίοδο μοιράζουν ασταμάτητα οι ελεγκτές όχι μόνο σε αυτούς που ξέχασαν να χτυπήσουν το εισιτήριο τους αλλά και σε αυτούς που μπορεί να βρέθηκαν μέσα στο ΜΕΤΡΟ για να συνοδεύσουν κάποιον δικό τους.  
Σάκης Λευτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ