Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Παναγόπουλος, Κακλαμάνης, Βγενόπουλος, Μίχαλος, Χατζηδάκης... ποιος έχει σειρά; [βίντεο - φωτο]

Ο πρώτος που εισέπραξε την οργή των διαδηλωτών, ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ (Μάρτιος 2010). Ωστόσο, ο Γιάννης Παναγόπουλος δεν... έβαλε μυαλό! Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει την ίδια πολιτική "συναίνεσης" στην κυβέρνηση, τη "μυστική διπλωματία" με τον ΣΕΒ και θεωρείται από όλο τον κόσμο, ακόμα και από τους ΠΑΣΟΚους, "πουλημένος". Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που δεν... καταλαβαίνει ούτε από λόγο, ούτε από ράβδο. Από το ξυλοδαρμό του Μαρτίου και μετά, συμμετέχει στις πορείες υπό την προστασία έμμισθων μπράβων που ουδεμία σχέση έχουν με το εργατικό κίνημα...


Εργατική Πρωτομαγιά (2010) και ο Απόστολος Κακλαμάνης κάνει το λάθος να βρεθεί στον πεζόδρομο της Κοραή, στο επίκεντρο δηλαδή του συλλαλητηρίου. Αμέσως τον πήρε πρέφα πολύς κόσμος και άρχισαν να του πετάνε μπουκάλια και άλλα καθώς και τραβήγματα από μπλούζα κτλ!

Φυγαδεύτηκε στη στοά της πλατείας, στο costa cafe μέσα από ΜΑΤ που μόλις είχαν καταφτάσει. Κάποιοι κατάφεραν να μπούνε μέσα και τον άρχισαν στο κράξιμο. Ο Απόστολος Κακλαμάνης, για λόγους ασφάλειας, κρύφτηκε στην τουαλέτα και βγήκε, πολύ ώρα μετά, υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ένα ιστορικό, όπως γράφτηκε τότε, από αυτόπτες μάρτυρες:
Ο Απ. Κακλαμάνης εγκλωβίζεται στην Στοα Κοραή , εφόσον έξω γίνεται ψιλομπάχαλο. Ο κόσμος τον βλέπει και αρχίζει το κράξιμο.. Ο κακλαμάνης .. τρέχει και κλειδώνεται στο WC της καφετέριας.. το νέο μαθαίνεται και μαζεύεται και άλλος κόσμος.. ο οποίος γελάει .. και του φωνάζει να βγεί (είναι μεσα ήδη μισή ώρα) γιατι έχουν και άλλοι σειρά.. Σε λίγο έρχεται μία διμοιρία ΜΑΤ,.. γίνεται χαμός.. "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔΝΤ" .. γέλια με τον Κακλαμάνη στο WC.. "ήρθε η διμοιρία της χέστρας" ..και άλλα τινά.. εκεί βρίσκεται και ένας "δημοσιογράφος" του Star Channel. Σε λίγο έρχεται άλλη μία διμοιρία μπλέδες. Mετα από 40 περίπου λεπτά συνοδεία αστυνομικών αποφασίζει ο Κακλαμάνης να κάνει Ηρωική έξοδο από την χέστρα.. Για κάποιο λόγο τα ΜΑΤ πλακώνουν στο ξύλο το συνεργείο του STAR Channel φεύγοντας...


Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού από διαδηλωτές (Σεπτέμβριος 2010) έπεσε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ βρισκόταν καθ'οδόν προς το Μακεδονία Παλλάς όπου θα μιλούσε σε εκδήλωση.

Ο Κ.Μίχαλος, περπατούσε στο δρόμο, μαζί με τον Γιώργο Κασιμάτη, πρόεδρο των Εμπορικών Επιμελητηρίων Ελλάδας και τον Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εμπορίου, την ώρα που στην παραλιακή, διαδήλωναν διοκτήτες Δ.Χ. φορτηγών.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές αναγνώρισαν τον Κ.Μίχαλο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Δυνάμεις της αστυνομίας που επιτηρούσαν τη διαδήλωση έκαναν χρήση χημικών και χειροβοβμβίδων κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους επιτιθέμενους και να αποσπάσουν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ από τα χέρια τους.

Επίσης, εκείνες τις ημέρες στη ΔΕΘ, ένα παπούτσι έφυγε προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος -σύμφωνα με συνεργάτες του- ουδέποτε αντιλήφθηκε το... γεγονός!!! (τόσο στη κοσμάρα του).



Και το πιο πρόσφατο είναι το χθεσινό λιντσάρισμα στον Κωστή Χατζηδάκη



Κλείνοντας δεν θα ξεχάσουμε να δημοσιεύσουμε και το βίντεο με τις φάπες που έφαγε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όταν βρέθηκε λίγες ώρες μετά τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και ένα αγέννητο μωρό (5 Μαϊου 2010).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους "αγανακτισμένους" πολίτες του Αγίου Παντελεήμονα και των εμπόρων των κέντρων των πολεων ξέχασες να δημοσιεύσεις Στέφανε.

Ανώνυμος είπε...

ναι Στέφανε, μη ξεχνάς τους φασίστες και τις συμμορίες τους!
πώς ξέχασες τους φασίστες;
ντροπή σου Στέφανε!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω οτι ειναι φασίστες και συμμορίες αλλά και οι προήγουμενοι που αναφέρει δεν είναι μήπως φασίστες;Όλοι οι φασίστες σε ένα αφιέρωμα παρακαλώ!Όλοι οι "αγανακτισμένοι" πολίτες αυτής της χώρας που το δωσίλογος και ανθέλληνας το έχουν ψωμοτύρι.

sygxronh ellada είπε...

Αυτοί πού, σπάζουν τζαμαρίες καίνε περιουσίες κι αυτοκίνητα αθώων πολιτών, προπηλακίζουν και χτυπάνε πολιτικούς διαμαρτυρόμενοι - Είναι αυτοί που τους ψήφησαν. Και καλά θα κάνουν να πηγαίνουν να ψηφίζουν και να ελέγχουν το κουλό τους, στο πού βάζει τον σταυρό. Με το να το ξαπολάνε ασύδοτο σε βιαιοπραγίες δεν εξιλεώνονται.
Blog Sygxronhellada

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ