Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Θέλει να «τελειώσει» τη Μπιρμπίλη

Με τον δομικό ανασχηματισμό να παραμένει στις προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται αποφασισμένος να «τελειώσει» την Τίνα Μπιρμπίλη, από τη θέση της Υπουργού Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», οι σχέσεις του Πρωθυπουργού και της πάλαι ποτέ λογογράφου του, διέρχονται τη χειρότερη φάση τους, ως κορύφωση μιας...
 ψύχρανσης που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, όταν η Τίνα Μπιρμπίλη αρνήθηκε να δεχθεί την πρόταση να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής.

Εκείνη η κίνησή της, είχε εξοργίσει τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ανέτρεψε πλήρως τον εκλογικό σχεδιασμό του, και τον ανάγκασε να εμπλακεί για αρκετές εβδομάδες σε έναν φαύλο κύκλο ζυμώσεων και παζαριών, μέχρι να καταλήξει στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού, την οποία αποδέχτηκαν με «μισή καρδιά» οι περισσότεροι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Κάτι που αποδείχτηκε και από την εξαιρετικά αγχώδη νίκη του, σε μια Περιφέρεια σαν την Αττική, όπου το κυβερνών κόμμα είχε εκλογικό προβάδισμα κοντά στο 30% (!) σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την Τίνα Μπιρμπίλη ήταν η πρόσφατη εικόνα της Υπουργού να ακούει τα αιτήματα των συνδικαλιστών της ΔΕΗ… με τα χέρια στις τσέπες. Εξ ου και οι διαρροές για τη στάση της από συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, που μετέφεραν στους δημοσιογράφους την οργή του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ