Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Παπαδήμος: Επώδυνα μέτρα από Δευτέρα

Μετά την ομιλία του Παπαδήμου κατά την οποία προέβλεψε ότι «θα υπάρξουν επώδυνες λύσεις για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση» , δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι μας περιμένει από Δευτέρα.
Τα ραδιοκάναλα τον εμφάνισαν ως πρώην διοικητή της ΤτΕ και πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, αποκρύπτοντας τεχνηέντως ότι είναι ο κατεξοχήν Νο1 σύμβουλος του Παπανδρέου.
Ο Παπαδήμος είπε αυτά που δεν τολμά να πει ο Παπανδρέου μέσα στην προεκλογική περίοδο, ότι δηλαδή θα γίνουν απολύσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα αφού δεν πρέπει να ληφθούν πρόσθετα φορολογικά μέτρα και να περικοπούν άλλο τα εισοδήματα.
«Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για ανώδυνες λύσεις προκειμένου να ανατραπούν ανισορροπίες και αναποτελεσματικότητα δεκαετιών που οδήγησαν στην σημερινή οικονομική κατάσταση» ανέφερε επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση έχει πάρει μέχρι σήμερα δύσκολες και πολιτικά θαρραλέες αποφάσεις».
Ο σύμβουλος του Παπανδρέου , έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων . Μένει τώρα να αποφασίσει ο κόσμος την Κυριακή στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ