Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σήμερα: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Στις 10 το πρωί στην Ομόνοια γίνεται χωριστή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ.
Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΚΟ, οι Οργανισμοί, καθώς και οι υπηρεσίες στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, οι δικηγόροι, η ΟΜΕ-ΟΤΕ και η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.
Στον κλάδο υγείας, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, οι υπηρεσίες Πρόνοιας και τα θεραπευτήρια.
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Προαστιακό, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ θα εκτελούνται μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι. Ακυρώνονται ακόμη όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕΜε προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘΛόγω της 24ωρης απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς δεν θα ισχύσει σήμερα ο "δακτύλιος".
Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Αντίθετα, δεν θα απεργήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Ωστόσο, λόγω της απεργίας που εξήγγειλαν οι τηλεπικοινωνιακοί υπάλληλοι της ΥΠΑ, οι οποίοι στις άγονες γραμμές εκτελούν καθήκοντα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, ματαιώνονται πτήσεις της Olympic Air από και προς τα μικρά ελληνικά αεροδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ