Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ Η ΠΑΣΚΕ!

Από τις http://logoplokies.blogspot.com/
Χωρίς καμιά, συγκεκριμένη, κεντρική πρωτοβουλία και καθοδήγηση, αλλά υπό την πίεση της βάσης των εργαζόμενων, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει και ψηφίζει την παράταξη, οι κατά χώρους ΠΑΣΚΕ βρίσκονται σε πρωτοφανή αναβρασμό, σε συνθήκες και καταστάσεις εξέγερσης.
Οι επικοινωνίες στο μόνιμο μοτίβο : «δεν πάει άλλο, αυτό (το ασφαλιστικό) δεν μπορεί να περάσει, κάντε κάτι, αντιδράστε !...». Οι συσκέψεις με την ένταση και το κλίμα στα ύψη, με την ομόφωνη, όμως, διαπίστωση και επισήμανση «…ξεπέρασαν κάθε όριο !...».΄Ηδη τα μηνύματα της έκρυθμης κατάστασης στα Σωματεία, τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες, φτάνουν στην ηγεσία της ΠΑΣΚΕ, σε επίπεδο ΓΣΕΕ και ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Παναγόπουλος πιέζεται αφόρητα για να υπάρξουν διαδικασίες σύγκλησης των οργάνων διοίκησης και ν΄ αποφασιστεί έκτακτη Συνδιάσκεψη της παράταξης !
Οι ρυθμίσεις που προωθούνται για το Ασφαλιστικό, είναι η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι, θεωρούνται σφαγιαστικές για τους εργαζόμενους και τελειωτικό κτύπημα για τους συνταξιούχους, είναι πρωτοφανείς και αδιανόητες σε σκληρότητα και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές ! >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ