Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Η Ντόρα «φλερτάρει» τον Δημαρά

Μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων (την Παρασκευή) και την ανακοίνωση του ονόματος και της φυσιογνωμίας του κόμματός της (σήμερα), η Ντόρα Μπακογιάννη επιταχύνει τις κινήσεις της για την «αμφίπλευρη διεύρυνση» του εκλογικού και ιδεολογικού ακροατηρίου της. Η πάλαι ποτέ υποψήφια για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμεί να προσελκύσει πολιτικούς και προσωπικότητες από το σύνολο του ιδεολογικού φάσματος...
 Αριστεράς-Κέντρου-Δεξιάς, στην προσπάθειά της να καταδείξει ότι στοιχίζονται δίπλα της πολίτες όλων των αποχρώσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «statesmen.gr», τις τελευταίες ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη ενέτεινε την πίεσή της προς τον Γιάννη Δημαρά, τον οποίο επιθυμεί να έχει δίπλα της, στον καινούριο πολιτικό φορέα της. Τον είχε στηρίξει άλλωστε διακριτικά και στον πρώτο γύρο των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, για τη μάχη της Περιφέρειας Αττικής.

Παρά τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να περνάει στον δεύτερο γύρο, ο Γιάννης Δημαράς έμεινε στην 3η θέση, και μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου θα υποβάλλει την παραίτησή του από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να αφοσιωθεί στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Πολλοί είναι εκείνοι που τον παροτρύνουν να δημιουργήσει τον δικό του πολιτικό φορέα, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία της στιγμής και την κρίση ταυτότητας του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος, εκείνος ωστόσο δεν μοιάζει να ενθουσιάζεται και ιδιαίτερα.

Σε αυτό ποντάρει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έχει εξωτερικεύσει την επιθυμία της να τον έχει μαζί της στο καινούριο κόμμα που ίδρυσε, εκτιμώντας πως το προφίλ του Γιάννη Δημαρά θα της επιτρέψει μια ευκολότερη διείσδυση στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ