Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Διπλό «μπαμ» στην Λάρισα! (videos)

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα με μεταγραφές φαίνονται οι άνθρωποι της Λάρισας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Αλιαντιέρ και Σανέλ Κούλιτς! ...
Το «μπαμ» με την απόκτηση του Ζερεμί Αλιαντιέρ αναμένεται να κάνει η Λάρισα, αφού ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός της Μίντλεσμπρο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «βυσσινί» και τις επόμενες ώρες θα γίνει κάτοικος... Κάμπου! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος άσος, παλιότερα είχε φορέσει και την φανέλα της Άρσεναλ και θεωρούταν ως ένα από τα αστέρια των «Κανονιέρηδων».

Παράλληλα, η Λάρισα βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 33άχρονου Αυστριακού, Σανέλ Κούλιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην ελβετική Νοσατέλ Ξαμάξ.


Αμφότεροι θ’ αγωνιστούν στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Θεσσαλούς να διατηρούν οψιόν απόκτησης των δικαιωμάτων τους το προσεχές καλοκαίρι.

Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Ζερεμί Αλιαντιέρ με τις φανέλες των Άρσεναλ και Μίντλεσμπρο στα videos ου ακολουθούν:





ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ