Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Onirama: γιατί είπαμε «όχι» στην Eurovision

Τις φήμες που ήθελαν τους Onirama να αρνήθηκαν να μας εκπροσωπήσουν στην φετινή Eurovision επιβεβαίωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, εξηγώντας τους λόγους για την «χυλόπιτα» στην ΕΡΤ. Παράλληλα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος επεσήμανε με νόημα πως κάθε καλλιτέχνης θα προτιμούσε απευθείας ανάθεση παρά διαγωνισμό...

«Δεν ήμασταν έτοιμοι. Πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και από χρόνο και από άποψη δημιουργικότητας και σε όλα τα επίπεδα, συν ότι είναι μια περίεργη φάση για την Ελλάδα ώστε να δώσει βάση σε κάτι τέτοιο», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο Eurovision για το μέλλον.

Μιλώντας για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με τους υποψηφίους που προέρχονται από ριάλιτι, ο τραγουδιστής τόνισε πως πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος και ο καλύτερος χωρίς πολύ άγχος και φασαρία και ο κόσμος να διαλέξει, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει οποιοδήποτε από τα 6 παιδιά που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό.

Όσο για τον αν οι Onirama θα διαγωνίζονταν για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό; «Κάθε καλλιτέχνης θα προτιμούσε την απευθείας ανάθεση», απάντησε ο Θοδωρής.

ΠΗΓΗ star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ