Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Oρφέας Αυγουστίδης Μιλάει για το «Νησί»: «Η εικόνα της σειράς είναι καταθλιπτική»

Λίγες μέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων της πιο επιτυχημένης σειράς της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλάει στο «TV ΕΘΝΟΣ» για τις εντυπώσεις που του άφησε η εμπειρία του αυτή...


Ο νεαρός ηθοποιός εκμυστηρεύεται πώς ένιωσε μετά το τέλος των γυρισμάτων και την επιστροφή του στην Αθήνα: «Τις πρώτες μέρες που επέστρεψα στην Αθήνα είχα την αίσθηση πως πολύ σύντομα θα έφευγα και πάλι για Κρήτη. Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά να συνειδητοποιώ. Και ξέρεις τι είναι αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο; Το γεγονός πως από εκεί που όλοι μας είχαμε γίνει μια παρέα, μια οικογένεια και περνούσαμε και τις ημέρες μας, αλλά και τις νύχτες μας όλοι μαζί, τώρα θα χαθούμε».

Τι ήταν για τον Ορφέα Αυγουστίδη η συμμετοχή του στο «Νησί»;
«Ένα πολύτιμο δώρο…Ήταν μια δουλειά την οποία ευχαριστήθηκα με όλο μου το είναι. Ήταν μια δουλειά την οποία ευχαριστήθηκα και ως καλλιτέχνης, αλλά και ως άνθρωπος σε καθαρά προσωπικό επίπεδο».

Τι απαντά σε όσους έκριναν τη σειρά καταθλιπτική;
«Η εικόνα της σειράς είναι καταθλιπτική, όταν ασχολείται με το μελανό κομμάτι της ιστορίας μας. Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν να έχεις για θέμα σου τους χανσενικούς και όλα αυτά που τράβηξαν, και να το παρουσιάζεις ανάλαφρα; Τι είναι; Ερωτικό τρίγωνο; Αν κάναμε μία ελαφριά προσέγγιση στο θέμα, νομίζω πως το αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον αστείο».

ΠΗΓΗ yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ