Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Παρέμβαση Αλαβάνου στο ζήτημα των απορριμμάτων

Την κατεπείγουσα σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική ζητεί ο Αλέκος Αλαβάνος με σημερινή επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.
Ο κ. Αλαβάνος αναφέρει στην επιστολή του ότι «οι συνεχείς και δίκαιες, κινητοποιήσεις στην Κερατέα, η αναταραχή των κατοίκων στο Γραμματικό και όλη την περιοχή του Μαραθώνα, τα βουνά σκουπιδιών στην Αθήνα που έχουν μετατρέψει δρόμους σε χωματερές, οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης στην καθαριότητα, τα προωθούμενα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων από την κυβέρνηση στη συλλογή και διαχείριση απορριμμάτων φέρνουν το θέμα των απορριμμάτων, με εκρηκτικό τρόπο, και από πολλές πλευρές στην επιφάνεια»...
Στην επιστολή του προς τον κ. Σγουρό, ο κ. Αλαβάνος τονίζει ότι «για να μην υποβαθμιστεί πριν τη γέννησή του το Περιφερειακό Συμβούλιο σε ένα γραφειοκρατικό άλλοθι για ειλημμένες κυβερνητικές αποφάσεις και για τα μεγάλα συμφέροντα, σας ζητώ την κατεπείγουσα σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το εκρηκτικό πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ