Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον κ. Πάγκαλο

Μάλλον 20 πίεση θα πρέπει να έπιασε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για τη ρεβεγιόν των 5.400 ευρώ στο King George. Ο Θ. Πάγκαλος εξαναγκάστηκε από το Μαξίμου σε δήλωση – απολογία λέγοντας ότι δεν πλήρωσε αυτά τα λεφτά, ότι τα παιδιά του είναι φίλοι με τα παιδιά του Ν. Σηφουνάκη, η γυναίκα του οποίου ανήκει στην οικογένεια Δασκαλαντωνάκη...

Λέει λοιπόν ο κ. Πάγκαλος ότι ήταν καλεσμένος και ότι δεν ισχύουν τα περί χλιδής που δημοσιεύονται.
Το περίεργο της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι όλα αυτά δεν τα λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο οποίος δεν απολογήθηκε μόνος του αλλά την απάντηση έχουν δώσει η κ. Δασκαλαντωνάκη και το ξενοδοχείο. Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν αποτελούν στην ουσία απάντηση του κ. Πάγκαλου μέσω τρίτων προσώπων, έτσι ώστε να μην έλθει ο ίδιος σε αντιπαράθεση.
Μετά τις ανακοινώσεις αυτές η εφημερίδα Πρώτο Θέμα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όλα τα στοιχεία που έχει τα παραδίδει στον πρόεδρο της Βουλής και το πρωθυπουργικό γραφείο κι ότι ο λαλίστατος κ. Αντιπρόεδρος λέει ψέμματα.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη απάντηση της κυβέρνησης, αλλά σίγουρα το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον κ. Πάγκαλο.
ΠΗΓΗ: ANTINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ