Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Επέστρεψε ο Καφές

Με τον Παντελή Καφέ να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Επιστροφή και για τον Αργυρίου. ...
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Τρίτης. Και αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Παντελή Καφέ να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να τίθεται στην διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο αρχηγός της Ένωσης είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και από τότε ακολουθούσε θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα. Επιστροφή και για τον Ανέστη Αργυρίου, που τελικά το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν ήταν σοβαρό

Όσον αφορά τον Μίτσελ, για άλλη μία ημέρα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Νίκος Γεωργέας και ο Κώστας Μανωλάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ