Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Δικός» του ο Ετό

Ως παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Ετό. Ο 29χρόνος Βραζιλιάνος-με κροατική υπηκοότητα- δεξιός μπακ θα έρθει στην Θεσσαλονική από το Ζάγγκρεμπ την Παρασκευή (28/1) για να υπογράψει στον «Δικέφαλο» του Βορρά. ...
Την είδηση επιβεβαιώνουν και τα κροατικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sportske.hr» αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς βρήκε επιτέλους ομάδα για τον Ετό κι αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο Βραζιλιάνος μπακ θα ερχόταν την Πέμπτη (27/1) στην χώρα μας καθώς απουσίαζε από την πρωινή προπόνηση της Ντιναμό.

Ο Ετό έρχεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά όχι σήμερα (27/1). Η έλευσή του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/1), μέσω Βελιγραδίου και ο λόγος της απουσίας του από την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει να κάνει με το γεγονός ότι πακετάρει τα πράγματά του, αφού θα μένει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ετό, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ έχουν άποψη, όχι τόσο από τα παιχνίδια με την Ντιναμό στο Γιουρόπα Λιγκ (έπαιξε 19 και 15 λεπτά, ως αλλαγή), αλλά κυρίως από την κατασκοπεία, που έγινε πριν τα παιχνίδια, παίζει από το 2005 στην ομάδα του Ζάγκρεμπ, έχει κροατικό διαβατήριο και μπορεί να παίξει όλη την πλευρά.

Αυτό ακριβώς ψάχνει ο ΠΑΟΚ, που έχει στο ρόστερ του έναν μπακ (Σνάουτσνερ) και θέλει και κάποιον, που θα μπορεί να παίξει στη δεξιά πλευρά, τον ρόλο που έχει ο Λίνο στην αριστερή…

Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ, είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης, που εξετάζουν στην Τούμπα, κι αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να μην γίνει άλλη μεταγραφή και να προωθηθεί ο Μαυρβούνιος Πετρίσεβιτς, από την ομάδα Κ20.

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Στα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μουσλίμοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, το ίδιο και ο Σαβίνι, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ απουσιάζαν ο τραυματίας Γιώργος Φωτάκης και ο Ελ Ζαρ, o οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ελ Ζαρ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για το φιλικό παιχνίδι Μαρόκο - Λιβύη στις 9 Φεβρουαρίου 2011 στην πόλη Μαρακές.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ