Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αναμένονται αντιδράσεις

Η δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την έφεση του ΠΑΟΚ κι έτσι το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα γίνει σε μια... άδεια Τούμπα. Η υπερασπιστική γραμμή του "δικεφάλου", οι ευθύνες της αστυνομίας και το βίντεο. ... 
Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να εκπέσει η πρωτόδικη ποινή της τιμωρίας της έδρας με μία αγωνιστική δεν έπεισε τη δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή (πρόεδρος ο κ. Νίκος Λεοντής) η οποία απέρριψε ομόφωνα την έφεση.


Η απόφαση βγήκε περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κάτι που φανερώνει ότι οι δικαστές προφανώς ήταν υποψιασμένοι για το τι θα ακούσουν από την πλευρά του "δικεφάλου".
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά την ακροαματική διαδικασία επέρριψαν και πάλι τις ευθύνες στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η οποία "δεν είχε την εμπειρία να διαχειριστεί ένα γεγονός όπως ο αγώνας Ολυμπιακού Β.-ΠΑΟΚ καθώς η τοπική ομάδα αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες" όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Νώντας Παπαεπαμεινώνδας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσκόμισε και πρόβαλε βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι τα χημικά τα οποία ήταν η αιτία του κακού, πετάχτηκαν στο πέταλο όπου ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ 45' πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ δεν υπήρχαν κρούσματα βίας στις κερκίδες, όπως υποστήριξαν.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος μεταξύ των άλλων επικαλέσθηκε την αθώωση της ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β. και έκανε αναφορά στις προσπάθειες του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη για την καταπολέμηση της βίας στους κόλπους του “Δικεφάλου”.

Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποίησαν στην αγόρευση τους και οι νομικοί της ΠΑΕ κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας, αλλά όπως προκύπτει από την απόφαση δεν πείσθηκε η δευτεροβάθμια Επιτροπή κι έτσι παραμένει η πρωτόδικη ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο.

Η οικονομική ζημία της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπολογίζεται περίπου στις 800.000 ευρώ. Η αντίδραση της ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες ώρες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ