Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί σήμερα ο Πάγκαλος;

Υπάρχει λέτε περίπτωση να παραιτηθεί σήμερα ο Πάγκαλος; Ξέρετε τώρα Φώτα, αγιαστούρα, καλικάντζαροι που φεύγουν…

Αν κάτσει περιστέρι και σήμερα στο κεφάλι του Καρατζαφέρη θα είναι θείο σημάδι. Αν δεν κάτσει θα είναι θαύμα για να τον προστατεύσει από τη γρίπη των πτηνών.

Δικαιολογημένα αισιοδοξεί ο Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα πάμε σε αναδιάρθρωση. Έχει τη λύση και είναι η Φανουρόπιτα. Θα τη βάλει κάτω από το μαξιλάρι του και θα του εμφανισθούν τα νούμερα εικοσαπλού τζακ-ποτ στο Τζόκερ. Μπορεί να μην είναι επιστημονική η μέθοδος αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.Παλιό αλλά πολύ καλό.


Πως λέγεται η γυναίκα με μικρό στήθος που φοράει σουτιέν με ενίσχυση; Φο-βυζού. Στο μεταξύ, η ΝΔ των «Λόρδων» υποχωρεί, μπροστά την ορμή της ΝΔ των «Κοινοτήτων». Δεν θα κάνει τις αλλαγές ο Σαμαράς να βγάλω το άχτι μου; Γιατί αν γράψω τίποτα τώρα θα βγούνε και θα λένε ότι θέλω να κάνω τον Προφήτη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και άντε μετά να το μαζεύεις.
Πάντως, με όλα αυτά που προβλέπονται για το 2011 είναι απορίας άξιο που πανηγυρίζουμε που ήρθε. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε κάποιος πραγματικά να πανηγυρίσει είναι αν έχει διοριστεί υπεύθυνος προπαγάνδας της κυβέρνησης. Ή αν είναι μακρινό σόι με τον Στρος-Καν και απολαμβάνει τις επισκέψεις του γιατρού στη χώρα μας.

Βεβαίως ως λαός έχουμε μια τάση μαζοχισμού. Σκεφθείτε ότι μονίμως ψηφίζουμε αυτούς που δεν χωνεύουμε ή δεν θεωρούμε ικανούς. Γιατί μη μου πείτε εσείς ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε εκλέξαμε πρωθυπουργό το Γιώργο για να μας σώσει; Πρέπει να είμαστε ο μόνος λαός ανά την υφήλιο που βγάζει κυβερνήσεις για να αποδείξει ότι δεν μπορούν να κάνουν όσα υπόσχονται.

Σαφώς κυρία μου και θα κάτσει και φέτος περιστέρι στο κεφάλι του Καρατζαφέρη. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα τον κουτσουλήσει ή όχι!

Επί τη ευκαιρία να πω ότι ο Αη Βασίλης είναι όντως μεγάλη λέρα. Την Μόνικα Μπελούτσι ζήτησα, βιβλίο μου έφερε!!!

ΠΗΓΗ: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ