Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι γίνεται με τους Καραμεροχαριτάτους ;;;

 Στα πρόθυρα οριστικής ρήξης φαίνεται ότι βρίσκεται το πρωινό δίδυμο με το κανάλι του Αμαρουσίου.Πάντως είτε έτσι (μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν),είτε αλλιώς (φύγουν άρον-άρον) η ιστορία τους θα έχει κριθεί μέχρι το Μάρτη.

Οι λόγοι είναι αρκετοί, αλλά ένα γεγονός φαίνεται ότι πρόσθεσε την σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Όπως γράφει το "Πρώτο Θέμα" η ενόχληση του ΑΝΤ1, όταν εμφανίστηκε ο διευθυντής ειδήσεων του Star, Σταμάτης Μαλέλης, στην εκπομπή "10 με 1 Μαζί", ήταν μεγάλη. Ο όμιλος του Αμαρουσίου, ο οποίος διαθέτει δημοσιογραφική σχολή, θεώρησε λάθος να φιλοξενηθεί σε εκπομπή δική του ο ιδιοκτήτης ανταγωνιστικής σχολής. Επιπλέον, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στη συγκεκριμένη συνέντευξη για τον Γιώργο Παπανδρέου και την αντιπάθειά του για το κάπνισμα, για τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και για το δελτίο ειδήσεων της Μαρίας Χούκλη. Γεγονός που εξόργισε τη διοίκηση του καναλιού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δύο παρουσιαστές έχουν ρήξει γέφυρες προς το Star, ευελπιστώντας να πάρουν στην πρωινή ζώνη τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη και αυτή να μετακινηθεί στην αμέσως επόμενη ζώνη. Έτσι εξηγούν λοιπόν την εμφάνισή τους στη σχολή Μαλέλη, την εμφάνιση του Μαλέλη στην εκπομπή τους, αλλά και το γεγονός ότι ο Γιώργος Καραμέρος έσπευσε να αναρτήσει πρώτος στο νεόκοπο site του την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του ΑΝΤ1 από τον οίκο Moodys.

Σε αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι αιχμές που άφησε το δίδυμο, με αφορμή ένα βίντεο της Βίκυς Καγιά που πρόβλήθηκε στην εκπομπή τους. Ο Σπύρος Χαριτάτος σχολίασε πως πολλές φορές πίσω από ψευδείς διαρροές κρύβονται τα ίδια τα κανάλια. Το κανάλι δεν ξεχνά φυσικά, τις ατυχείς δηλώσεις των παρουσιαστών για την ανταγωνιστική εκπομπή του Mega, ενώ βλέπει και τα νούμερα της εκπομπής να μην παίρνουν την ανηφόρα, εδώ και πολλές εβδομάδες.

Από τον ΑΝΤ1,  δεν διαψεύδουν τις φήμες ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά στο μέλλον της εκπομπής. Μάλιστα, όπως γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου στο TLIFE, άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου  είπαν χαρακτηριστικά: "Ολα τα ενδεχόμενα αυτή την στιγμή παίζουν... Τίποτα δεν είναι οριστικό... Ομως, η αλήθεια είναι πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα για τον Μάρτη"!

Πηγή zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ