Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PR αλα Ελληνικά

Η παραπάνω φωτογραφία είναι μοναδική. Όχι γιατί δεν έχουμε ξαναδεί ελληνικό ελικόπτερο σε αποστολή παροχής βοήθειας στο εξωτερικό. Είναι μοναδική γιατί αποτελεί την μοναδική (μέχρι στιγμής) φωτογραφική απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος δέσμευσε κονδύλια,στρατιωτικά μέσα και προσωπικό για να παρέχει βοήθεια στην δοκιμαζόμενη από τις πλημμύρες Αλβανία. Το γνωρίζατε; Πιθανότατα όχι, αλλά δεν φταίτε εσείς.
Η παραπάνω φωτογραφία λοιπόν δεν είναι ούτε του ΓΕΑ, ούτε του ΓΕΕΘΑ αλλά του user vassdel στο airliners.gr με λεζάντα "Super Puma στην Αλβανία, σε παροχή βοήθειας / Ημερομηνία φωτ/φίας: 05/12/2010." Για την ιστορία λοιπόν, η Ελλάδα έσπευσε να βοηθήσει τις δοκιμαζόμενες από τις πλημμύρες Αλβανία και Μαυροβούνιο, με την αποστολή ενός ε/π Super Puma της ΠΑ, ενός ε/π CH-47D του 4ου ΤΕΑΣ στην Αλβανία για την μεταφορά εφοδίων σε αποκλεισμένες περιοχές και ενός C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για την μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελλάδα στις δύο χώρες.
 
Ίσως καταντάει κουραστικό, αλλά θα το ξαναπούμε. Όπως και στην περίπτωση της πυρκαγιάς στο Ισραήλ, η αντίστοιχη τουρκική αποστολή είχε στις τάξεις της φωτογράφο ο οποίος φρόντισε να παρέχει επαρκή κάλυψη των δραστηριοτήτων των γειτόνων, οι οποίοι και τις ανέβασαν στην επίσημη σελίδα των Τουρκικών ΕΔ σε χρόνο ρεκόρ.Φροντίζοντας να προβάλλουν καταλλήλως την βοήθεια προς τον "αδελφό αλβανικό λαό". Να είστε σίγουροι πως θα την κεφαλαιοποιήσουν καταλλήλως.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ