Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το FBI προειδοποιεί για την χρήση της διάσημης κούκλας Μπάρμπι στην παιδική πορνογραφία

Το FΒΙ σήμανε "διαδικτυακό συναγερμό" για μια νέα κούκλα Μπάρμπι η οποία είναι εξοπλισμένη με μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη στο στήθος της, υπογραμμίζοντας ότι το διάσημο παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κακώς για παιδική πορνογραφία.

Η προειδοποίηση, που εκδόθηκε από το γραφείο του FBI στο Σακραμέντο στις 30 Νοεμβρίου με τον τίτλο " Barbie Video Girl" μια πιθανή μέθοδος παραγωγής παιδικής πορνογραφίας, αναφέρει ότι η κάμερα της κούκλας μπορεί να καταγράψει περισσότερα από 30 λεπτά ταινίας και στη συνέχεια να τα ανεβάσει στον υπολογιστή.
Ο συναγερμός του Ομοσπονδιακού Γραφείου Πληροφοριών (FBI) καλύφθηκε δημοσιογραφικά καθώς εστάλη κατά λάθος σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Εκπρόσωπος του FBI υποβάθμισε τη σημασία του μηνύματος και τόνισε ότι ήταν προς ενημέρωση των αστυνομικών αρχών.

Η αποκαλουμενη Barbie Video Girl Doll, που κατασκευάζεται από την εταιρία παιχνιδιών Mattel, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο που μας πέρασε και φέρει την ενσωματωμένη μικροκάμερα στο στήθος της κούκλας μέσα σε ένα "μικροσκοπικό ντουλαπάκι".

Η "ταινία" της κάμερας μπορεί να προβληθεί σε οθόνη LCD που βρίσκεται στην πλάτη της κούκλας ή να "ανέβει" σε υπολογιστή. Στην προειδοποίηση του FBI δεν αναφέρεται εάν υπάρχει η δυνατότητα φόρτωσης της "ταινίας" στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας, η κούκλα πωλείται 49,99 δολάρια και μπορεί να είναι υποψήφια για τον τίτλο " Το παιχνίδι της χρονιάς του 2011". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ