Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Έβαψαν τη Μερσεντές του Γιώργου!

Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Παπανδρέου κυκλοφορεί με μια θωρακισμένη Μερσεντές- και καλά κάνει γιατί ωραία είναι τα “μικρά” αλλά ασφάλεια για Πρωθυπουργό δεν προσφέρουν.
Οι φήμες ήθελαν τον Γιώργο να έχει αγοράσει μια υβριδική Μερσεντές η τιμή της οποία ξεκινάει από τις 128.400 ευρώ και με τα αξεσουάρ και τη θωράκιση ξεπερνάει -λένε- τις 300.000 ευρώ!
Ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη:...
 Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε μετά από πιέσεις της ασφάλειάς του, να χρησιμοποιήσει μια θωρακισμένη Μερσεντές την οποία είχε αγοράσει λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ο Γιώργος Βουλγαράκης, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης. Το αυτοκίνητο έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή και έμεινε στα... αζήτητα.

Όταν για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε ότι ο Πρωθυπουργός και ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης οφείλουν να χρησιμοποιούν θωρακισμένα γιατί τα μικρού κυβισμού υβριδικά δεν θωρακίζονται, κάποιοι θυμήθηκαν την Μερσεντές που είχε τεθεί εκτός κυκλοφορίας.

Μόνον που -πάλι- για λόγους ασφαλείας αλλά και για λόγους αισθητικής πλέον, αποφασίστηκε να βαφτεί από μαύρη ασημί. Η αλλαγή του χρώματος, στοίχισε σύμφωνα με πληροφορίες 7- 8.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: NEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ