Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η «μαγική τριάδα» των ανδρών


Αν και ομολογουμένως είναι δύσκολο να βρει κάποιος το άλλο του μισό, όσον αφορά τουλάχιστον στους άνδρες τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα… Τα αρσενικά ενστικτωδώς έχουν στο μυαλό τους τρία στοιχειώδη πράγματα που θέλουν να έχει η γυναίκα που θα επιλέξουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί τους.

1. Να εξελίσσεται συνεχώς
Κανένας δε θέλει δίπλα του ένα νωχελικό άτομο που απλά κλαίει τη μοίρα του. Έτσι και ο άνδρας θέλει η γυναίκα που είναι δίπλα του, να είναι αυθόρμητη, ζωντανή, δραστήρια, περιπετειώδης, και ανοιχτή να δοκιμάζει νέες εμπειρίες.

2. Να της αρέσει το σεξ!
Ίσως είναι από τα βασικότερα στοιχεία που ψάχνει ένας άνδρας, καθώς όταν συνειδητοποιεί πως η σύντροφός του τον ικανοποιεί ψυχικά και σωματικά, σίγουρα θα δυσκολευτεί πολύ να την αφήσει.

3. Να μην κρεμιέται από πάνω του, αλλά ούτε και να αδιαφορεί
Κανένας άνδρας μακροπρόθεσμα δεν μπορεί να αντέξει μία γυναίκα που χάνει την αυτονομία της και γαντζώνεται πάνω του. Τότε εκείνος νιώθει πως πνίγεται, και αρχίζει να την αποφεύγει. Από την άλλη είναι πολύ κολακευτικό για έναν άνδρα να συνειδητοποιεί πως σημαίνει τα πάντα για τη σύντροφό του.

                                                                                                                                    ΠΗΓΗ: http://sourta-ferta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ