Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Ψάξτε καλά τα σκουπίδια στην Καλαμπάκα

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στην Καλαμπάκα από την προηγούμενη Πέμπτη.

Ένας 70χρονος κάτοικος Καλαμπάκας, παρουσιάστηκε την ημέρα εκείνη στον δήμαρχο  ζητώντας να μάθει ποιο απορριμματοφόρο είχε βάρδια την προηγούμενη ημέρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών έξω από το σπιτι  του.
Ο λόγος ήταν ότι η γυναίκα του μπέρδεψε τη σακούλα των απορριμμάτων και πέταξε αντί αυτής των σκουπιδιών, αυτή μέσα στην οποία το ζευγάρι, είχε κρυμμένες
40 λίρες και 20.000 ευρώ…
Αφού ψάχτηκε πρώτα ο κάδος των απορριμμάτων, στην συνέχεια ελέγχθηκε το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο όπου και εκεί δεν βρέθηκε ο …θησαυρός.
Ταυτόχρονα, η ηλικιωμένη σύζυγος, άρχισε να θυμάται πως πέταξε την επίμαχη σακούλα στα σκουπίδια δύο μέρες νωρίτερα την Δευτέρα, που αυτό σήμαινε πως τα σκουπίδια και ο… θησαυρός, είχαν πάρει τον δρόμο για τον ΧΥΤΑ.
Ο ηλικιωμένος, μετά την εξέλιξη αυτή, ζήτησε με αίτημά του, να ψάξει ολόκληρο τον χώρο του ΧΥΤΑ…και μετα μάλλον θα ασχοληθει με την γυναίκα του και το μέλλον της                                                                                                  ΠΗΓΗ: http://whitetoweraris.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ