Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί τη ΓΕΝΟΠ; ...και γιατί ΤΩΡΑ;


Είναι «άξιο απορίας», πως την ώρα που μεθοδεύεται το ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας της ΔΕΗ και ταυτόχρονα εκφράζεται λαϊκή αντίδραση και οργή για τις ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές, σε μια δύσκολη συγκυρία που το συνδικαλιστικό κίνημα επιτέλους σηκώνει κεφάλι κάποιοι «αδέσμευτοι της ελληνικής δημοσιογραφίας» ενορχηστρώνουν εναν πόλεμο κατά του πιο συμπαγούς συνδικάτου όπως αυτό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ...

Δυστυχώς αυτούς τους κυρίους που θέλουν να λέγονται και "αδέσμευτοι δημοσιογράφοι" δεν τους ενοχλούν τα golden boys που ρήμαξαν τον τόπο μας, οι κάθε λογής κρατικοδίαιτοι κερδοσκόποι που θησαυρίζουν ακόμη και σήμερα στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας, οι τραπεζίτες- τοκογλύφοι που συνεχιζεται η ατυπη ασυλια τους και οι όλων των ειδών λαθρέμποροι της Οικονομίας.

Η συνταγή τους είναι πολύ παλιά και πετυχημένη...

Τη χρησιμοποιούν πάντα όταν βλέπουν ότι τα σχέδια τους δεν τους πετυχαίνουν και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο,δεν είναι άλλη από τον κοινωνικό αυτοματισμό.

Επιδίωξη τους, μια και μοναδική, η λασπολογία του μόνου ίσως ισχυρού Σωματείου που Αντιστέκεται σήμερα σθεναρά και αντιδρά στα σχέδια τους!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΒΙΑΣΤΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ;
ΓΙΑΤΙ.. Η Κινητικότητα, η Ενότητα, η Αγωνιστικότητα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τους χαλάει τα σχέδια.

Γιατι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εδώ και αρκετά χρόνια ανέβηκε πολύ στα μάτια της κοινωνίας με τον Ταξικό και ακηδεμόνευτο προσανατολισμό που έχει... και αυτό ενοχλεί πολλούς!

Γιατί αυτή σήκωσε πρώτη απ όλους ψηλά το λάβαρο του Αγώνα ενάντια στις αντεργατικές, αντιασφαλιστικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Γιατί ξέρουν ότι πόλεμος σε βάρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, είναι πόλεμος ενάντια του εργατικού κινήματος που σήμερα Αντιστέκεται.

Γιατι είναι γνωστό ότι όποιοι Αντιστέκονται, όποιοι Αγωνίζονται, όποιοι ξεσκεπάζουν τις κομπίνες, τις ρεμούλες και τις αρπαχτές, όποιοι μπαίνουν εμπόδιο και χαλάνε βρωμοδουλειές εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν είναι ποτέ αρεστοί στο εκάστοτε σύστημα και τους πολεμά με κάθε τρόπο.

Γιατί δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογηθεί η γενίκευση και η ισοπέδωση όλων των συνδικαλιστών και του συνδικαλιστικού κινήματος με αφορμή μεμονωμένο η μεμονωμένα συμβάντα...αν μη τι άλλο αυτές οι επιθέσεις αυτές άλλους σκοπούς εξυπηρετούν και σίγουρα όχι την αλήθεια!

Στόχος τους ένας και μοναδικός! να χτυπηθεί το κύρος, η συνοχή και κατ' επέκταση η δύναμη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ώστε να καταστεί ανήμπορη να αντιδράσει σε όσα παράνομα απαράδεκτα και βρώμικα εξελίσσονται και σχεδιάζονται.


Και τέλος απλά να υπενθυμίσω ότι σήμερα η κοινωνία μας είναι η πλέον υποψιασμένη και στην παγίδα δεν πέφτει....κοιτάζοντας το δένδρο και χάνοντας το δάσος!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ