Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η… τελευταία παράσταση!

Η φετινή παρουσία για τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ κρίθηκε εδώ και καιρό αποτυχημένη. Απλά το βράδυ της Τρίτης το… μαρτύριο τελειώνει με στόχο μια νίκη!


Αν δεν τα καταφέρουν οι «πράσινοι» θα είναι η πρώτη φορά που σε ομίλους (εξαιρουμένου του πρώτου πειραματικού Τσάμπιονς Λιγκ) δεν θα έχουν γευτεί την χαρά της νίκης. Οπότε από μόνο του αυτό είναι ένα κίνητρο σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς δεν έχει και πολλά για τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αντίθετα με την Κοπεγχάγη που καίγεται για τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στους «16».


Η τελευταία προπόνηση πριν την  τελευταία παράσταση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό Πάρκεν (οπότε δεν ένιωσαν οι «πράσινοι» και το πολικό ψύχος!

Όσο αφορά την ενδεκάδα υπάρχουν μερικά ερωτηματικά. Οι σίγουροι (εκτός αν επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Πορτογάλος) θεωρούνται ο Τζόρβας, ο Βύντρα, ο Καντέ, ο Μπουμσόνγκ, ο Σπυρόπουλος, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ζιλμπέρτο, ο Σιμάο και Σισέ.

Από κει και πέρα, για δύο θέσεις παίζουν ο Νίνης, ο Γκαρσία, ο Λέτο αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αναζητά έστω και ένα λεπτό συμμετοχής έτσι ώστε να φτάσει τις 100 ευρωπαϊκές στην καριέρα του με τις φανέλες του «τριφυλλιού», της Ίντερ αλλά και της Μπενφίκα!

ΠΗΓΗ: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ