Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ένας μαλάκας Κωστόπουλος από άλλον... αιώνα!

Έτυχε μια, δυο φορές να δω την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ALPHA. Εκείνη με τον Γιώργο Λιάγκα και την άλλη με την Κάτια Δανδουλάκη. Θλιβερός ο άλλοτε mr.ΚΛΙΚ, με φρασεολογία πεζοδρομίου, σαν εκείνη που χρησιμοποιούσε στα περιβόητα editorial του, με αυθάδεια και υφάκι ξεχασμένο κάπου στα 90s, προσπαθούσε -ως νεκρανάσταση- να μας πείσει ότι η ιδεολογική σαπίλα και ο δηθεν-ισμός του ακόμα πουλάνε ή αφορούν κανέναν!...

Ένας μαλάκας και μισός δηλαδή, ο πατριάρχης της τσόντας και της διαστροφής, ο καραγκιόζης κήρυκας του νεοπλουτισμού, το σούργελο του πασοκικού εκσυγχρονισμού, ο μπαράκιας της Μυκόνου και του εμετικού lifestyle, μου θύμισε πώς έβαλε και αυτός το "χεράκι" του στη σημερινή μας κατάντια!
Και αυτός ο μαλάκας, το ζόμπι - πρότυπο μιας εποχής παρτάκιδων, παρτουζιάρηδων, ξεκωλιασμένων και σε νεοπλουτίστικη νιρβάνα ημιθανών βυθισμένων ερπετών, συνεχίζει και εκπέμπει τις μαλακίες του! Ευτυχώς που υπάρχει, εκεί στον ALPHA, για να μας θυμίζει ότι τα σκατά ακόμα επιπλέουν, τουλάχιστον μέχρι την αποσύνθεσή τους!

Στέφανος Μυτιληναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ