Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εξεγερμένη Αθήνα! [βίντεο - φωτό]

Όλα αυτά είχαν προαναγγελθεί από καιρό. Το σάπιο πολιτικό σύστημα όμως θεωρούσε και θεωρεί, ότι ο ελληνικός λαός είναι πρόβατα καλά κλεισμένα μέσα σε κομματικά μαντριά!
Η κυβέρνηση και το ΔΝΤ δεν πήραν το μήνυμα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών. Νόμισαν, ή έτσι ήθελαν να το παρουσιάσουν, ότι ο ελληνικός λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.
Οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες επίσης δεν πήραν το μήνυμα. Ο χυδαίος διευθυντής τραπέζης Παναγόπουλος ακόμα παριστάνει τον "ηγέτη" της ΓΣΕΕ και της εργατικής τάξης. Όλη αυτή η παλαιοπολιτική και παλαιοκομματική συμμορία, με "ελαφρά" ή "βαριά" την καρδιά (και τη συνείδηση) εχθές ψήφισε το δουλεμπορικό πολυνομοσχέδιο. Αποτέλεσμα; Οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους και τους δέρνουν όπου τους βρίσκουν! Δέρνουν τους κλέφτες, τα λαμόγια, τους προδότες, τους δωσίλογους...

Τι θα κάνει τώρα ο Γιωργάκης; Τι θα κάνει αυτός ο πολιτικός απατεώνας και η δωσίλογη κυβέρνησή του; Μα θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική, τέτοια καθάρματα που είναι. Ήρθε η ώρα τους να μάθουν τι σημαίνει ελληνικός λαός, ήρθε η ώρα τους να πάρουν όλα αυτά τα "αμερικανάκια" το μάθημά τους!
Εδώ είναι Ελλάδα και εδώ είναι οι Θερμοπύλες! Και εδώ, σε αυτόν τον τόπο, οι ελεύθεροι άνθρωποι αιώνες τώρα ένα πράγμα ξέρουν: να συντρίβουν τη βαρβαρότητα!
Οι προδότες, οι δωσίλογοι, οι κλέφτες και τα λαμόγια να προσέχουν! Ο λαός δεν έχει άλλη υπομονή. Και ο λαός αυτός, ο ελληνικός, ο περιφρονημένος και εξαπατημένος, αποφάσισε να πάρει τη λευτεριά του στα χέρια του! Εμείς είχαμε προειδοποιήσει, αλλά μας έλεγαν γραφικούς! Γραφικό θα είναι και το ξύλο που θα φάνε...

Τεταμένη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μια μεγάλη μερίδα διαδηλωτών έχει εισβάλει μέσα στο Πολυτεχνείο και επιδίδεται σε πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το Πολυτεχνείο και απομακρύνουν τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί λίγο νωρίτερα.

Στη Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος με στίχους του Σεφέρη αποδοκίμασε την επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη. Είπε: «Πήραμε τη ζωή μας λάθος...».
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο Παυλούκο. Ειδικά σε ό,τι σε αφορά. Τι έχεις να πεις γι' αυτό το σκανδαλάκι σου; [Διαβάστε εδώ: Ο πρίγκιψ Γερουλάνος, τα ρουσφέτια και η ώρα του να παραιτηθεί]

Ένταση προκλήθηκε και έξω από το κτίριο της ΓΣΕΕ, που βρίσκεται επί της Πατησίων. Ομάδα διαδηλωτών, από τα πρωτοβάθμια σωματεία, προσπάθησε να την καταλάβει. Έντρομος ο δωσίλογος Παναγόπουλος οχυρώθηκε μαζί με τους μπράβους του και αμύνθηκαν με πυροσβεστήρες. Μετά ήρθαν να τους σώσουν τα ΜΑΤ. Έξω από τη ΓΣΕΕ πυρπολήθηκαν μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες στην περιοχή. Ακολούθησε πετροπόλεμος και μολότοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ