Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η εντυπωσιακή φρουρός του Αντ. Σαμαρά

"Ποια να συγκριθεί μαζί της", έλεγαν όσοι παρατηρούσαν την όμορφη ξανθιά γυναίκα της φωτογραφίας, η οποία είχε συνεχώς το βλέμμα της στραμμένο... στον Αντώνη Σαμαρά!

Όχι, μην πάει ο νους σας στο... πονηρό! Η όμορφη αυτή γυναίκα είναι αστυνομικός και ανήκει στην προσωπική φρουρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Και, όπως ήταν φυσικό, τον συνόδευσε στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις του Πολιούχου της πόλης στις 30 Νοεμβρίου!...

Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, η αστυνομικός ακολουθούσε διακριτικά τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, όμως, το βλέμμα της ήταν βλέμμα γερακιού! Όσο για την εμφάνισή της; Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δεν πήγαινε σε κανέναν ο νους ότι επρόκειτο για αστυνομικό! «Έχουμε κι εμείς στην Πάτρα όμορφες αστυνομικίνες, αλλά αυτή είναι κούκλα», σχολίαζε συνάδελφός της! Η νεαρή αστυνομικίνα, προφανώς άριστα εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη στο αντικείμενό της για την προστασία «υψηλών προσώπων», δεν μιλούσε πολύ! Απλώς κοιτούσε και ήταν πάντα σε ετοιμότητα!

ΥΓ1: Σε επικοινωνία που είχε με το ΝΡ το γραφείο τύπου της ΝΔ, διευκρίνησε ότι η όμορφη αστυνομικίνα δεν ανήκει στη φρουρά του Αντώνη Σαμαρά, αλλά υπηρετεί στην Πάτρα.

ΥΓ2: Κρίμα Πρόεδρε, γιατί ξέρουμε ότι έχεις... καλό γούστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ