Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Το Alter δεν πλήρωσε ούτε (και) σήμερα

Είναι γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Alter αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εκείνο που ενδεχομένως να μην γνωρίζει το ευρύ κοινό είναι ότι οι παρουσιαστές των Δελτίων Ειδήσεων και των εκπομπών, έχουν να πληρωθούν από τον Σεπτέμβριο.
Μάλιστα, σήμερα, επρόκειτο να καταβληθεί ο ένας από τους δύο μισθούς, κάτι το οποίο δεν έγινε. Για να σας μεταφέρουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια του ρεπορτάζ να σας πούμε ότι ο μισθός του Οκτωβρίου καταβλήθηκε μόνο...
 στους εργαζόμενους που πληρώνονται από τις εξής τράπεζες. Marfin, Αγροτική και Πειραιώς. Απλήρωτοι έμειναν όσοι παίρνουν μισθό πάνω από 1500 ευρώ. Η μισθοδοσία των συγκεκριμένων γίνεται μέσω της Alpha Bank.

Ως γνωστόν, η διοίκηση του καναλιού είχε δεσμευτεί ότι σήμερα θα «έμπαινε» ο ένας από τους δύο μισθούς. Ωστόσο, όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λένε, ότι δεν πρόκειται να γίνουν πληρωμές ούτε και αύριο. Πρόκειται για μια κακή εξέλιξη που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο χώρος των media.
ΠΗΓΗ: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ