Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα με τον Ηρακλή. Ο δικέφαλος επικράτησε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Βιεϊρίνια στο 10ο μόλις λεπτό.

Ο Πορτογάλος άσος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και εκείνος που της έδωσε τη νίκη. Λίγα δεύτερα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου επιχείρησε πολύ όμορφο μακρινό σουτ (από τα 30 περίπου μέτρα) και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της αριστερής γωνίας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή έδειξαν διάθεση να πιέσουν και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Αθανασιάδη, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του γηραιού. Ένα λεπτό αργότερα ο Αθανασιάδης βρέθηκε ξανά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ελευθερόπουλος του είπε ξανά "όχι", μέχρι να έρθει ο Βιεϊρίνια για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα και στο 12' ο Μάρα μπήκε στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ, για να έρθει ξανά ο Βιεϊρίνια να απειλήσει, αυτή τη φορά με κεφαλιά, που έφυγε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια το τέλος του πρώτου μέρους μόνο ο Τσιρίλο έκανε ένα σουτ, το οποίο έδιωξε με τα πόδια ο Ελευθερόπουλος.


Στην επανάληψη το ματς είχε ακόμα χειρότερη εικόνα, με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ για να βγουν μπροστά και τις ευκαιρίες να δημιουργούνται μόνο από στημένες φάσεις.

Η πιο καλή στιγμή ανήκε στον Ηρακλή με ένα φάουλ που εκτέλεσε στο 63' ο Λίμα για να αποκρούσει ο Χαλκιάς.

Κατά τ' άλλα, οι παίκτες του Μάκη Χάβου κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους 1-0, παρά τις προσπάθειες του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο, ο οποίος έκανε σαφώς πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (86' Φιλομένο), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (80' Κριστιάνο), Σακελλαρίου (67' λ.τρ. Σαβίνι), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Μάρα (74' Στσοτ), Καρλίνιος (46' Παπαστεργιανός), Λίμα (84' Βέλλιος), Χοσέμι, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία, Σίσιτς, Σολτάνι

ΠΗΓΗ: naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ