Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πρώην ποπ σταρ στον σκληρό κόσμο του Twitter


Όταν βγήκε το Wannabe εγώ άκουγα “if you wanna be my lover/you got to get rid of my friends” και αναρωτιόμουν γιατί, αφού δεν κόλλαγε με τον ποπ κιτς σουρεαλιστικό μεταμοντέρνο ψευδοφεμινισμό που πουλούσαν κατά λάθος. Τα χρόνια πέρασαν, εγώ έμαθα τι λέει στ'αλήθεια (από το τέλειοkissthisguy) και οι Spice Girls διαλύθηκαν για να αφήσουν πίσω τους συντρίμμια από θλιμμένες ξεκάλτσωτες αγγλίδες τηνέιτζερ μέσα στην καταχειμωνιά....
 Τώρα που έμαθα καθυστερημένα το Twitter και τις χαρές του ανακάλυψα ότι για ημιδιάσημους αποτελεί μέσο για να δουν πόσο περνάει η μπογιά τους. Έμαθα ότι ο Mike Tyson έχει γίνει vegan (χρειάζεται λίγη αποτοξίνωση μετά τους βιασμούς και τις μπουνιές) και ότι ο IceT είναι εθισμένος στα video games όπως και ένας οποιοσδήποτε έφηβος. Έμαθα επίσης τη σχέση μεταξύ των πρώην ποπ σταρ που για χρόνια μας είχαν γίνει κλύσμα.


Emma Bunton (baby spice)
following 87, followers 129.497

Με ανύπαρκτη καριέρα ο αριθμός των followers είναι πολύ ικανοποιητικός. Το Twitter της είναι γεμάτο θαυμαστικά και ερωτηματικά, όλο χαρά και απορίες. Πολλά χαιρετίσματα, αγκαλιές και φιλάκια. Τι να πω, μπορεί να είναι καλός άνθρωπος.
Παρακολουθεί τις MelC, MelB και την Victoria Beckham. Mάλλον δεν κρατάει κακία.


MelB (scary spice)
following 82, followers 93.756

Ενώ έχει δικό της reality (“It's a scary world” στο Style Network όπου την παρακολουθούμε να χάνει τα κλειδιά της, να κάνει μανικιούρ και ισιωτικές, να οργανώνει παιδικά πάρτυ και να επαναλαμβάνει πόσο χαοτική είναι η ζωή της) θα περίμενε κανείς περισσότερο ενδιαφέρον. Μάλλον το reality μείωσε τη μαγεία. Eίναι follower πολλών γυναικών pop star όπως Britney, Rihanna, Pink, Lady Gaga και της Emma Bunton. Όχι της Victoria.


ΜelC (sporty spice)
following 79, followers 23.691

Είναι η μόνη που επιμένει να δηλώνει μουσικός αφού και ο τίτλος είναι melaniecmusic και μας πληροφορεί για τα στούντιο που πάει. Ο κόσμος δε βλέπω να ανταποκρίνεται. Μεταξύ αυτών που παρακολουθεί είναι η Marina and the Diamonds και η Eva Longoria (η οποία στο Twitter της δηλώνει “Actress, activist, philanthropist', να τη φωνάξουμε στους atenistas). Από τα παλιά έχει την Emma και την MelB. Όχι τη Victoria.


Geri Halliwell – δεν έχει Twitter!
Αναρωτιέμαι ποια να είναι η ερμηνεία. Μήπως φοβάται τους υπολογιστές? Είναι πολύ απασχολημένη με τους κοιλιακούς της? Ψάχνοντας έπεσα σε φόρουμ φανατικών των Spice Girls (ναι, είναι 2010) που με ενθουσιασμό ανακοίνωσαν ότι η Geri τελικά άνοιξε Twitter και όταν ακολούθησα τον σύνδεσμο, ήταν αδιέξοδο...


Victoria Beckham
following 18, followers 372.985

Φάτε τη σκόνη μου. Παρακολουθεί μόνο σχεδιαστές, τη Vogue, υψηλή μόδα. Τουιτάρει με άνεση εκατομμυρίων από διάφορα μέρη του κόσμου όπου συντρώει με όλους τους παράγοντες της βιομηχανίας αλλά το κάνει να φαίνεται ανεπιτήδευτο (not). Οι παλιές τις φίλες είναι απούσες. Spice Grls? Κάτι μου θυμίζει..

Συμπέρασμα: το μέλλον ενός ποπ σταρ εξασφαλίζεται μόνο με έναν καλό γάμο.
                                                                                                      ΠΗΓΗ: http://a-mpa.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ