Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η Google «ανοίγει» Μπουτίκ!


Καλά νέα κυρίες μου, τώρα χάρη στη Google θα μπορείτε να ψωνίζεται τα ρούχα σας με βάση το γούστο και την αίσθηση της μόδας διάφορων γνωστών σχεδιαστών και διασημοτήτων. Η εταιρεία κολοσσός λοιπόν δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα πρόσφατα η οποία ονομάζεται ... Boutiques.com και σας βοηθάει στην εύρεση ενδυμάτων που ταιριάζουν με το προσωπικό σας γούστο.
Δεν μένει όμως εκεί η Google. Φανταστείτε αυτήν την ιστοσελίδα σαν ένα νέο Facebook,
αλλά για ρούχα- θα μπορούσαν να το πουν και Clothbook-, όπου όλες οι δυνατότητες του τώρα θα ισχύουν για τα ρούχα. Με άλλα λόγια θα μπορείτε να κάνετε «Like» ή « Hate» σε ρούχα, να σχολιάζετε, να παίρνετε γνώμες γνωστών σχεδιαστών, να προσθέτετε ρούχα στα αγαπημένα σας κ.α. Με τον τρόπο αυτό το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο (έτσι λειτουργεί-δημιουργείς λογαριασμό χρήστη) θα μπορεί να διαμορφώνει ένα προφίλ προτίμησης συγκεκριμένων ρούχων και θα προτείνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα στην αναζήτηση.
Επιπλέον το νέο site έχει και ένα χαρακτηριστικό του Twitter, όπου θα μπορείτε να κάνετε «follow» σε επιλογές φίλων σας και να ενημερώνεστε για το τι πρόσθεσε στη δική του «Μπουτίκ». Τέλος για όσες τελικά αποφασίσουν να αγοράσουν online ένα ρούχο, τότε επιλέγοντας το ρούχο μεταφέρονται σε άλλες ιστοσελίδες όπως BlueFly και Endless.com.
Δυστυχώς η online μπουτίκ είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. και απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, αλλά η Google δεσμεύεται σε λίγο διάστημα να επεκτείνει τις δραστηριότητες.

                                                                                      ΠΗΓΗ: http://www.secnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ