Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Η ακραιφνής Μνημονιακή επιλογή της υποτακτικής Κυβέρνησης Κατοχής είναι ο χρισμένος αυτής, το γιουσουφάκι της, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ντοπό-Γιάννης Σγουρός. Ο διορισμένος Νομάρχης της αντιλαϊκής Κυβέρνησης του Μνημονίου, Αρχιεπίσκοπος της ντόπας των αρσιβαριστών μαζί με τον συνεταιροκουμπάρο του Ιακώβου – τώρα πια δε μιλιούνται – ο Αρχιμέτρ των κάλπικων προϋπολογισμών, ο παγκόσμιος Πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων στα έργα της Νομαρχίας, χωρίς όμως να υλοποιήσει ούτε ένα έργο υποδομής, αλλά έργα ήσσονος σημασίας συνιστά τον αυθεντικό, κλασσικό εκπρόσωπο, τον γκαιιμπελό-προπαγανδιστή εκείνων που βύθισαν στο τέλμα την Κοινωνία μας, εκείνων που στραγγάλισαν, ισοπέδωσαν τη ζωή μας, εκείνων που λήστεψαν τις οικονομίες, τις τσέπες των συμπολιτών μας.
Είναι ο κλασικός τύπος τροχονόμου των μεγαλοσυμφερόντων, υπηρέτης και υποτακτικός. Δεν είναι τυχαίο ότι τον αποκαλούν ως Φιλιππινέζα και Γιουσουφάκι της Κυβέρνησης και του πολιτικό-εκδοτικού Κατεστημένου. Αφού «ανέχτηκε» και τον διορισμό των Αντιπεριφερειαρχών του Συνδυασμού του, πουλώντας και αδειάζοντας ακόμη και τον φίλο του Παναγιώτη Φασούλα.
Ψηφίζοντας την Μνημονιακή επιλογή του ΠΑΣΟΚ ενισχύουμε την ίδια την Κυβέρνησή του, ενισχύουμε τον Αμερικανόδουλο, τον ακατανόμαστο, τον εκβιαστή και βιαστή των συνειδήσεών μας George Μνημονό-Παπανδρέου, τον οδοστρωτήρα της ζωής μας, που κατάντησε την Πατρίδα μας αμιγώς τριτοκοσμική Χώρα, με την μεθοδευμένη επιλογή της καθυπόταξης της Πατρίδας μας χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση και συναίνεση στον ανάλγητο μηχανισμό στήριξης της ομηρείας και της υποτέλειας.Ψηφίζοντας αυτόν δίνουμε λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση. Εγκρίνουμε την πολιτική των λουκέτων, της απάνθρωπης ανεργίας, της ύφεσης, του τέλματος, της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, της πείνας, της φτώχειας, της υποθήκευσης του μέλλοντος των παιδιών μας.
Ήρθε η ώρα εκείνη που θα τους μαυρίσουμε και θα τους καταψηφίσουμε όλοι μαζί με τη δύναμη της Ψήφου μας την 7η Νοεμβρίου και να τον πετάξουμε έξω από τη δεύτερη Κυριακή των Εκλογών. Να τον βυθίσουμε σε μονοψήφιο ποσοστό, ταρακουνώντας και στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στους προσκυνημένους πράκτορες των ξένων συμφερόντων, στους αμερικανογιαούρηδες, στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και τους συνοδοιπόρους του. Ntina D http://ksipnistere.blogspot.com/

2 σχόλια:

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Ναι!
Ήρθε η ώρα λοιπόν είτε να διαλέξουμε τον δίγλωσσο δεξιό κλόουν, είτε την σοβιετίζουσα άποψη του ΚΚΕ, είτε την πρόταση πτώχευσης των αιτούντων την ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, είτε τα ανεμομαζώματα αστείων καρικατούρων σαν του Μητρόπουλου.
Αντε βρε! ...και σ' ανώτερα (στις εθνικές εκλογές)...
Για μιά Ελλάδα με γεμάτα ταμεία ως το τέλος του 11...
Για μια Ελλάδα με λαοκρατία σαν κι εκείνη της ΕΣΣΔ....

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ