Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιώργος… παραμένει ΠΑΣΟΚ

Οργισμένος ο Πρωθυπουργός, μας απειλεί συνεχώς τις τελευταίες μέρες με εκλογές, αν δεν υπερψηφίσουμε την πολιτική του. Ο ίδιος δηλαδή άνθρωπος που πριν μερικούς μήνες μας καλούσε να ψηφίσουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια, τώρα θέλει να στηρίξουμε τον Σγουρό και τον Καμίνη, αλλιώς θα χάσουμε άλλη μια Κυριακή τρέχοντας στα εκλογικά κέντρα. Τελευταία μάλιστα, έκανε λόγο και για συμφέροντα που πλήττονται από τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που κάνει, και ζητούν από τους πολίτες να τον αποδοκιμάσουν.
Φυσικά ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου και ο υπουργός πολλών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά απέφυγε να μας διαφωτίσει ποιά είναι αυτά τα συμφέροντα που θίγονται από την πολιτική του. Τα συμφέροντα αυτά τώρα εμφανίστηκαν; Τόσα χρόνια ο μπαμπάς του και ο ίδιος δεν ήταν στην εξουσία; Η λαμογιά, ως τρόπος σκέψης και πρακτικής, δεν γαλουχήθηκε επί κυβερνήσεων στις οποίες ήταν και ο ίδιος μέλος;
Ποιοί ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν τα πακέτα από την Ευρώπη χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω για τους άλλους; Ρώτησε ποτέ τον μπαμπά του αν ξεπλήρωσε εκείνο το δάνειο για τη βίλα της Εκάλης; Ρώτησε ποτέ τον Τσουκάτο που τα πήγαινε τα πακέτα της Ζίμενς; Στο ίδιο μαγαζί δεν ήταν; Ρώτησε ποτέ τον Άκη και τα άλλα παιδιά πως ξαφνικά βρέθηκαν με τόσα ακίνητα; Γιατί από λόγια χορτάσαμε. Και δεν είδαμε και κανένα μεγαλολαμόγιο που θησαύρισε εις βάρος του ελληνικού λαού να πληρώσει, τον ένα χρόνο που μας κυβερνά ο κ. Παπανδρέου. Κάτι μεροκαματιάρηδες και κάτι μικροσυνταξιουχους κυνηγά, δίνοντας με τη γελοία υπόθεση της περαίωσης το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να κοιμάται ήσυχο, κυνηγώντας μέχρι εξόντωσης τους μικροεπαγγελματίες.
Ας μην μας απειλεί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου. Αν θέλει να κάνει εκλογές ας τις κάνει. Ο λαός επιτέλους αρχίζει να καταλαβαίνει τί παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του, και κυρίως τι τον περιμένει. Και θα απαντήσει και αυτή την Κυριακή. Και όποια άλλη Κυριακή χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ