Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Της Γερμανίδας το σιδηρούν κιγκλίδωμα!!

Άγγλοι, Γάλλοι και λοιποί την έχουν αφήσει αμολητή και κάνει ό,τι θέλει. Της τα έχωσε της Merkel ο Γιώργος και βγήκε ο ρόμπας Herman Van Rompuy, αν δεν τον ξέρετε είναι αυτός που κάνει τον Πρόεδρο της ΕΕ να χαμηλώσει τους τόνους.
Συμπαραστάτης μας και τραπεζίτης επικεφαλής του ΔΝΤ Dominique Strauss- Kahn που φοβάται να μην χάσει τα λεφτά του και κατόπιν προτροπής των Αμερικανών που βλέπουν τη Merkel να εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία και θέλουν να της κοντύνουν τα πόδια.
Ο Nicola Sarkozy αρκέστηκε να δηλώσει την συμπαράστασή του, την υποστήριξή του και την συμπάθεια του και έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τη φούστα της Κάρλα και άφησε …
την υπουργό οικονομικών Christine Lagarde να κάνει εκτίμησες ότι η Ευρωζώνη δεν κινδυνεύει να διαλυθεί εξαιτίας των τριγμών που προκαλεί η κρίση αξιοπιστίας της Ιρλανδίας.
Η αντίδραση της γλάστρας υπουργού Εξωτερικών της ΕΕ βαρόνης Catherine Ashton πιθανώς δεν θα υπάρξει γιατί το Λονδίνο δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης. Μάλλον κάτι ήξεραν οι Άγγλοι και έχουν ακόμη ως νόμισμα τη Λίρα.
O καβαλιέρε (Silvio Berlusconi ) δεν ευκαιρεί, έχει δουλειές να κάνει, διοργανώνει πάρτι με ανήλικα κοριτσάκια.
Για τους Ισπανούς δεν τρέχει μια ακόμα και αν φαλιρίσουν αρκεί να πάρουν το Champions League και να παίζει καλή μπάλα η Μπάρτσα και η Ρεάλ.
Άλλες σποραδικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται από δυσαρεστημένους με την αυταρχική στάση της Γερμανίας, η καγκελάριος τις γράφει στα παλιά της τα παπούτσια.
Και εδώ όπου φτωχός και η μοίρα του, όταν αυτή την καθορίζουν άλλοι, δηλαδή απολύσεις, περικοπές μισθών, συνtάξεων, μαχαίρι στην παιδία, στην υγεία και όπου αλλού άλλο μπορείτε να φανταστείτε προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός.
Υ.Γ. Αυτοί τροικανοί γιατί δεν κόβουν τα υποβρύχια των γερμανών που γέρνουν και τις φρεγάτες που θέλει να ξεπουλήσει ο Sarcozy;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ