Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Καταγγέλλει αποστασία- Διαγράφει Αυγενάκη

Ενορχηστρωμένο σχέδιο αποστασίας βουλευτών της ΝΔ από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι έτοιμος να καταγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς. Μάλιστα, η καταγγελία αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα με τη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία από στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά θεωρείται θέμα ωρών....

Ο κ. Αυγενάκης, σε συνέντευξή του (ΝΕΤ 105,8) δήλωσε: «Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένας πολιτικός φορέας με ενδιαφέρουσες κεντρογενείς προτάσεις... Είναι βέβαιη ή σχεδόν βέβαιη η είσοδός της στο κοινοβούλιο... Φέρνει κάτι το ρεαλιστικό που πιθανότατα πρέπει να απασχολήσει την ηγεσία της ΝΔ για να αναθεωρήσει κάποιες θέσεις και απόψεις...”

Η ερμηνεία της δήλωσης είναι ότι πέταξε το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είναι έτοιμος να το σηκώσει. Ενδεχομένως και να χρησιμοποιήθηκε σαν «λαγός» για να διαπιστωθούν τα όρια ανοχής της Ρηγίλλης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει εξυφάνει σχέδιο που προβλέπει διαδοχικές διαφοροποιήσεις των βουλευτών που ελέγχει, ώστε να δοθεί η εικόνα ότι η ΝΔ φυλλοροεί. Για τον λόγο αυτό είναι αποφασισμένος να τηρήσει σκληρή στάση έναντι όλων των «υπόπτων» οι οποίοι είναι γνωστοί στο επιτελείο της Ρηγίλλης.

Ταυτοχρόνως, ο Α. Σαμαράς, όπως λέει σε συνομιλητές του, δεν θεωρεί τυχαίο τον χρόνο κατά τον οποίο εκδηλώνονται οι κινήσεις Μπακογιάννη. «Γίνονται σε μια περίοδο κατά την οποία η ΝΔ ισχυροποιείται και ανεβαίνει, προκειμένου να ανακοπεί αυτή η δυναμική, ώστε να βοηθηθεί το ΠΑΣΟΚ» λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί σήμερα με ένα άλλο βουλευτή που δείχνει να κοιτάζει προς τη ΔΗΣΥ- τον Θανάση Γιαννόπουλο. Οι δημόσιες δηλώσεις του πρώην υφυπουργού είναι ηπιότερες από του Λ. Αυγενάκη, αλλά από τη συνάντηση θα κριθούν πολλά...

ΠΗΓΗ: NEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ