Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

"Πυραυλική" επίθεση Βενιζέλου στην Κατσέλη!

Το μηνυμα του Ε. Βενιζελου προς την Λουκα απλο: ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ( ΚΑΙ ΑΝ ) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
Με μια απαντηση που δεν σηκωνει πολλες ερμηνειες ο Ε. Βενιζελος εδειξε στην Λουκα Κατσελη πως πρεπει να ακολουθησει τον δρομο της σιωπης. Ο υπουργος Εθνικης Αμυνας τονισε πως οφειλουν ολοι να ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ σε ενα απλο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. Που ειναι να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ η τεταρτη δοση (η μεθεπομενη δηλαδη) που ειναι συνδεδεμενη με την αποπληρωμη ομολογων που ληγουν (και αρα αν δεν εξοφληθουν παμε για κανονι!)...

Ο Ε. Βενιζελος τονισε πως το 2011 και το 2012 ειναι κρισιμα και πως ειναι ΣΑΦΗΣ η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της ΔΟΣΗΣ! Οφειλουμε να ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ τους ορους που εχουν καθοριστει απο την πλευρα, την οπτικη του δανειστη οπως ολες οι δανειακες συμβασεις ειπε.

Ειναι προτεραιοτητα να εφαρμοστουν ολες οι πολιτικες με γνωμονα την κοινωνικη συνοχη και την προοπτικη τονισε.

Το ΕΘΝΙΚΟ σχεδιο το υπαγορευει η ΑΝΑΓΚΗ και πρεπει ΟΛΟΙ να το υποστηριζουμε ακομα και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που εχει την ψευδαισθηση οτι εχει το μαγικο ραβδακι πρεπει να αντιληφθει ορισμενα απλα πραγματα. Οτι υπαρχει διεθνως ενας τροπος σκεψης αλλιως αγνοεις την πραγματικοτητα , αγνοεις εναν οργανισμο απο τον οποιο εξαρτασαι. Χρειαζεται ΕΘΝΙΚΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθυνη!

Οσο για το αρθρο της στο ΒΗΜΑ ο υπουργος ειπε πως οι αποψεις της κ. Κατσελη εκφραζονται στο υπουργικο συμβουλιο και δεν σχολιαζει δημοσιευματα.

Απαντωντας σε σχετικη ερωτηση για το κομμα της κ. Μπακογιαννη ο υπουργος τονισε πως οι πολιτες ειναι αυτοι που κρινουν με βαση το πως αντλαμβανονται το εθνικο συμφερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ