Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

"Αντάρτες" Υπουργοί και το παπαγαλάκι Σαχινίδης!

Έντονα δυσαρεστημένοι φέρονται να είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι ελεγκτές της τρόικας, καθώς λίγες μόλις ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις των ελεγκτών για την πορεία της πολιτικής οικονομικής προσαρμογής με τις «επιταγές» του μνημονίου, φουντώνουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης...
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργοί βρέθηκαν στη «δυσάρεστη» θέση να συζητούν για ραγδαίες αλλαγές στο Δημόσιο Τομέα, και σε πολλές περιπτώσεις «αναγκάστηκαν» να διαφωνήσουν με αυτά που ζητάει η τρόικα.

Εκτός από την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη, για την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές έχουν κακή εικόνα, και ο Δημήτρης Ρέππας λέγεται πως έχει αντισταθεί, μέχρι στιγμής στις πιέσεις που δέχεται για μαζικές απολύσεις στις ΔΕΚΟ. Δηλώνει μάλιστα στο περιβάλλον του, ότι δεν πρόκειται να υποκύψει.

Από την άλλη πλευρά ο άμεσος συνεργάτης του κ. Παπακωνσταντίνου, και υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης με συνέντευξή του στον κυριακάτικο τύπο προαναγγέλλει στην ουσία τον «θάνατο για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους»…

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαχινίδης διερωτάται: «εδώ που φτάσαμε ας αποφασίσει το πολιτικό σύστημα, τι θέλει. Ο δημόσιος τομέας είναι υπερτροφικός, μίζερος, δεν εξυπηρετεί τον πολίτη και το κυριότερο δεν υπάρχουν πλέον χρήματα να τον συντηρούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ