Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ALTER: Απολύσεις ζητούν οι τράπεζες

Αρχικά πληρώθηκαν όσων οι μισθοδοσία γίνεται από τη Marfin, στην συνέχεια οι τεχνικοί για να μην κατεβάσουν τους διακόπτες και έκτοτε παραμένουν απλήρωτοι τα δύο τρίτα των εργαζομένων. Ο λόγος για την διοίκηση του Alter που μεταθέτει από μέρα σε μέρα την πληρωμή του Οκτωβρίου.


Η τελευταία ενημέρωση έλεγε ότι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι των οποίων οι αμοιβές γίνονται μέσω Πειραιώς και Alpha bank την προσεχή Δευτέρα, δεν έλεγε όμως πότε θα καταβληθεί ο μισθός του Νοεμβρίου, του Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και το δώρο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ψιλά γράμματα; Προφανώς, για κάποιους! Τι κάποιους δηλαδή, συγκεκριμένοι είναι, τους εξέθρεψε, τους ενθάρρυνε και φυσικά τους στούμπωνε δάνεια χωρίς να αποπληρώσουν ποτέ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ενώ στα διαλλείματα τους μοίραζε τις συχνότητες (που είναι περιουσία του ελληνικού λαού) χωρίς κριτήρια, για να δημιουργούν κανάλια και να παίζουν τα παιχνίδια τους!

Τι κάνει η Αριστερά; Όπως λέει και ένας καθεστωτικός φίλος δημοσιογράφος, επερωτήσεις που η κυβέρνηση φιμώνει – τι άλλο θα ακούσουμε - νεοσύστατους ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ σταθμούς! Αυτός ο κύριος σε λίγο θα την κάνει με ελαφρά (όπως έχει συνηθίσει να κάνει στα δύσκολα) και θα συνεχίσει από τη νέα του συχνότητα να κάνει εμετό!


Έρχονται απολύσεις
Παράλληλα οι εργαζόμενοι στο Alter θα περιμένουν υπομονετικά να πληρωθούν τους μισθούς τους και φυσικά θα αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας, διότι δεν έχει γίνει κανένας διακανονισμός με καμία τράπεζα, μιας και πιέζουν να παρθούν μέτρα πρώτα για να δώσουν το πράσινο φως της αναχρηματοδότησης του χρέους. Τι μέτρα; Απολύσεις. Πόσες; Όσες επιτρέπει η νομοθεσία κάθε μήνα. Περίπου 30, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός 200 με 250! Πόσο στοιχίζουν αυτοί οι εργαζόμενοι των 1200 και 1500 ευρώ στο κανάλι; ΤΙΠΟΤΑ!

Μπροστά στα δάνεια που έφαγαν με την ανοχή των δύο μεγάλων κομμάτων κάποιοι για να το παίζουν καναλάρχες και να εκβιάζουν πολιτικούς και επιχειρηματίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ