Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ο σφίχτης Καρατζαφέρης τρέμει την 21η Νοεμβρίου!

Τρέμει την 21 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Είναι η μέρα που η Ντόρα Μπακογιάννη, με την αναγγελία του κόμματός της απειλεί να περάσει σαν οδοστρωτήρας πάνω από το ΛΑ.ΟΣ.
Έτσι ο αρχηγός εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Κωστόπουλου, για να ξεκατινιάσει το παρελθόν του, ως λυγερόκορμος μοντέλος και στη συνέχεια ανακοίνωσε στον Αυτιά, ότι βρήκε φαναρτζή, ο οποίος μπορεί ν' αντικαταστήσει τη Siemens-κάνας ξάδελφος της Νίκης Τζαβέλλα, θα είναι.
Όπως και νάχει, ακόμη κι αν η Ντόρα, δεν στρατολογήσει τον Βορίδη η κάποιον άλλο βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ., θα συμπιέσει ασφυκτικά την εκλογική βάση του Καρατζαφέρη.
Η αγωνία του Καρατζαφέρη είναι προφανής: Κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να βρεθεί ένας απλός θυρωρός στη κεντροδεξιά πολυκατοικία. Και σ αυτή τη περίπτωση το κόμμα του ΛΑ.ΟΣ., θα πληρώσει πολύ ακριβά τις κωλοτούμπες του ζεύγους Άδωνη Ευγενίας στη κολυμπήθρα του εγχώριου lefestyle.
Ο Καρατζαφέρης θα πληρώσει πολιτικά την εξάρτηση του Άδωνη από τη σύζυγό του, μια και το συμπαγές (ακρο)δεξιό δημιούργημά του, στη συνείδηση του κόσμου έγινε ένα με το τηλεοπτικές φιλοδοξίες της κας Μανωλίδου. Το τσεκούρι του Μάκη Βορίδη αντικαταστάθηκε στο logo του κόμματος της Καλλιρόης με στριγκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ